• Goalourrun tickets

Locatie: 't Bouwhuis in Enschede

Datum: 2016-08-15 00:00

The GOALourrun is een funrun van ongeveer 5 km waar iedereen (tot een max. van 500 personen) aan mee kan doen. Bij deze run richten we ons tevens tot cliënten die Stichting GOAL ondersteunt en bedrijven die Stichting GOAL een warm hart toe dragen. Natuurlijk willen we ook graag individuele, enthousiaste “GOALrunners” die zich opgeven! Kortom: een kleurrijk gezelschap bij een kleurrijke activiteit! The GOALourrun is gelimiteerd om het enigszins overzichtelijk te houden voor de cliënten die er ook graag bij willen horen. We gaan uit van 350 particuliere deelnemers en daarnaast 150 cliënten met begeleiders(sters) die mee kunnen doen.

The GOALourrun vindt plaats op zaterdag 1 oktober.
    Locatie: ’t Bouwhuis in Enschede Welnaweg 100 7524 AK Enschede

Vanaf 12.00 uur is het evenemententerrein open en kun je je startpakket afhalen tegen inlevering van je ticket. Dit bestaat uit:
    - Een GOALourun shirt
    - Een zonnebril
    - Een zakje kleurpoeder
    - Een herinneringsmedaille

Om 14.00 uur start de eerste groep. Om de 5 minuten vertrekken groepen van ongeveer 50 mensen.

De kosten voor deelname, inclusief startpakket: €16,-

Meer info bij Paul Gelen, 06 53847270.

Koop nu hier je tickets!