• Projecthulp Het hele jaar door organiseert Stichting Goal Recreatieve activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking en ouderen met een zorgbehoefte.

  Het hele jaar door organiseert Stichting Goal Recreatieve activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking en ouderen met een zorgbehoefte.

  Lees meer
 • Evenementen De afgelopen tijd heeft Stichting Goal diverse evenementen georganiseerd. Bekijk hier de leuke verhalen en mooie foto's van onder andere de wandel2daagse!

  De afgelopen tijd heeft Stichting Goal diverse evenementen georganiseerd. Bekijk hier de leuke verhalen en mooie foto's van onder andere de wandel2daagse!

  Lees meer
 • Stichting Goal Wordt spits van Stichting Goal! Stichting Goal brengt zorgbehoevende, zorginstellingen en bedrijven bij elkaar. Laat mensen scoren die het zo nodig hebben!

  Wordt spits van Stichting Goal! Stichting Goal brengt zorgbehoevende, zorginstellingen en bedrijven bij elkaar. Laat mensen scoren die het zo nodig hebben!

  Lees meer
 • Impressies Bekijk de foto's en activiteiten die we hebben georganiseerd.

  Bekijk de foto's en activiteiten die we hebben georganiseerd.

  Lees meer

Welkom op de site van stichting GOAL

De site waarop je kunt lezen én zien dat het bedrijfsleven en de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en zorgbehoevende ouderen hand in hand kunnen gaan.
Maak kennis met de innovatieve ideeën en nieuwe activiteiten die zijn ontstaan door deze groepen bij elkaar te brengen.

 

 

 

 

Bekijk hieronder onze spitsen:

OVER ONS

Het pure enthousiasme en de ontlading waarmee u uit volle borst ‘GOAL’ kunt roepen als het winnende doelpunt valt. Het gevoel van kracht en onoverwinnelijkheid als uzelf of het: dat is een waardevol gevoel dat je een ander ook gunt. Stichting GOAL zorgt dat u dit gevoel ook aan een ander kan geven. Voor mensen met een beperking en ouderen met een zorgbehoefte ondersteunen we recreatieve activiteiten. Zo zorgt Stichting GOAL dat deze mensen zelf kunnen (blijven) scoren!

meer