Sfeervolle Dier Day Rally |

Categorie: 2013

Auteur: Stichting Goal

Datum: 14 - 10 - 2014

< Z >

De wereld is “klein” op zondagochtend 6 oktober. De mist met daardoor heen het verkleuren van de bomen geeft die specifieke sfeer van herfst. Maar in de loop van de ochtend begon de mist op te trekken en stonden er “plotseling” Kevers en Eenden op de grote parkeerplaats van de LosserHof. Het leek ineens weer zomer met al die knallende kleuren en die open dakjes. Koffie met krentenwegge werd met groot plezier verorberd tussen de auto’s. Een fantastische aanblik.
Jan Hein Droste van “Event Creators” heette de cliënten met hun begeleiders, de Eenden-rijders en de sponsoren van de dag, die allemaal in een Kever reden”, van harte welkom!! Iedereen had er zichtbaar zin in. Na een mooi georganiseerde “chaos” zat iedereen uiteindelijk in de juiste wagen. Er werden routes en lekkere warme mutsen uitgedeeld. Daarna kon er gereden worden. In 3 kolonnes van 14 wagens werd richting Denekamp naar kasteel Het Singgraven gereden. Via daar ging het met een “route touristique” naar Weerselo alwaar iedereen kon genieten van een overheerlijke lunch bij “De Methoeve”. Iedereen had het zichtbaar naar zijn/haar zin. Er werd gelachen in de auto, er werd gezorgd voor elkaar bij de lunch, er werden foto’s gemaakt en vriendschappen gesloten.
Na de lunch nam Wendy Sleiderink, namens de organisatie, het woord om te vertellen van haar broer die ook verstandelijk gehandicapt is en op “Het Hermeshuis” woont. Zij is er ontzettend blij mee dat op deze dag ook het Hermeshuis wordt meegenomen als goed doel, naast st. GOAL. Vincent Schreur werd door Jan Hein en Wendy naar voren gehaald om een cheque van maar liefst €1250,- in ontvangst te nemen. Wendy nam zelf de cheque van €1000,- voor het Hermeshuis in ontvangst. Natuurlijk werden er dankwoorden uitgesproken. Met naam werd genoemd Rabobank Twente Oost, Mijande Wonen, Lammerink installatietechniek,Janssen de Jong Bouw, Steggink Bouw, Hayworth, Brookhuis groep, Welbions , Diezit marketing & communicatie, Event Creators en De Twentse Zorgcentra.
Een speciaal woord van dank ook aan de Eenden rijders en Duck service, die elk jaar weer kosteloos voor onze cliënten komen rijden!!FANTASTISCH!! Een groot applaus steeg op en je zag alleen maar blije gezichten!
Na de groepsfoto ging iedereen weer in zijn/haar Kever/Eend en werd er in één kolonne naar de LosserHof gereden. Onderweg stonden de verkeersregelaars te zwaaien in de heerlijke zon en kwam iedereen luid toeterend en veilig aan op de LosserHof. Daar stond de kraam met heerlijke koud drinken voor alle dorstige deelnemers. Er werd nog even geproost en hier en daar werd uit dankbaarheid nog geknuffeld. Iedereen heeft elkaar een mooie dag geschonken en dat is het mooiste wat er is, nietwaar?