The Choice of Twente |

Categorie: 2013

Datum: 14 - 10 - 2013

The Choice of Twen­te. Een talentenjacht voor verstande­lijk gehandicapten van de Twentse Zorgcentra. Dit initiatief wordt ondersteund en georganiseerd door De Twentse Zorgcentra, Stichting Goal, de Twentsche Heeren en Businessclub T4.

„Ieder mens is uniek, heeft mooie kanten en talent.” Dat is het uitgangspunt van The Choice of Twen­te. Een talentenjacht voor verstande­lijk gehandicapten van de Twentse Zorgcentra.

De voorronden worden gehouden op de drie hoofd locaties. (’t Bouwhuis, de LosserHof, de Colckhof). De regionale voorronden zullen uiteindelijk negen finalisten moeten opleveren. Die toppers strijden op 26 mei in een grote liveshow in het Rabothea­ter in Hengelo om de titel The Choi­ce of Twente.

De kandidaten zingen allemaal mee met hun favoriete lied op cd. De ju­ry maakt zich op voorhand geen zor­gen over de kwaliteit van de optre­dens: „Deze kandidaten hebben heb­ben stuk voor stuk de X- factor!”