Kermis LosserHof 2014 |

Categorie: 2014

Datum: 22 - 09 - 2014

Het is een evenement om in te lijsten: “de kermis van de LosserHof”. In vergelijking met zo’n 5 jaar geleden is de kermis enorm gegroeid. Dit komt mede door zowel de financiële als fysieke ondersteuning van stichting GOAL op de kermis. Meer attracties, een feesttentje, live muziek, hulp bij het in- en uitstappen, lekkere oliebollen en patat, fleurige ballonnen. Het zijn de ingrediënten die de kermis tot een geweldig evenement maken voor de cliënten maar ook voor hun naasten en de begeleiding. Het schitterende weer speelde natuurlijk ook een grote rol.
Voor de bedrijven “Heutink Rijssen” en “De Groot Vroomshoop” was het een geweldige manier om maatschappelijk betrokken te ondernemen én om aan teambuilding te doen.
IEDEREEN had zichtbaar plezier en daar gaat het natuurlijk om!! Hartelijk dank allemaal voor jullie enorme inzet en voor die gulle lach!
Dat krijg je, als je met zijn allen scoort: GOAL!!!!!!!!