Motorspektakel op de LosserHof “Oehoerend hard” |

Datum: 21 - 08 - 2015

De bewoners van de LosserHof leven er altijd weer naar toe: “het motorspektakel”. Eindelijk weer op die stoere motoren en het heerlijke gevoel van al die PK’s onder je. Het geeft ze een kick, een gelukzalig gevoel.

Niet alleen cliënten kijken er naar uit. Ook de motorrijders zelf vinden dit altijd weer een enorm gezellige activiteit. De interacties tussen deze 2 groepen is dan ook ronduit UNIEK! De stoere motorrijders in de rol van “sociale werkers”. Alleen dát mee maken, is eigenlijk al een “spektakel”.

Wat ook een schouwspel is om te zien zijn de mannen van Loohuis Fleringen, die als “Spits van stichting GOAL” deze activiteit ondersteunen. Zij zorgen ervoor dat de cliënten veilig op- en af kunnen stappen, hun helm goed dragen en gewoon lol hebben onder elkaar. Dat werkt aanstekelijk en dan scoor je samen “Oehoerend hard” de mooiste GOAL.