DierDayRally 2016 |

Categorie: 2016

Auteur: Paul Gelen

Datum: 17 - 10 - 2016

< Z >

DierDayRally 2016

Zondag 9 oktober 2016, het was een heldere nacht geweest, dus een frisse ochtend met een uitdagend zonnetje. De Keverrijders meldden zich in Weerselo bij Event Creators om hun Kever op te halen. Eerst een lekker kopje koffie en dan met 15 man sterk naar ’t Bouwhuis waar de Eendenrijders al klaar stonden én de cliënten, waar het allemaal om te doen was.

De DierDayRally, een zondag rond dierendag in louter en alleen Eenden en Kevers rijden, met daarin cliënten en begeleiders. Het is een mooi gezicht om te zien. Vooral die blije gezichten werkt aanstekelijk zodat IEDEREEN een lach van oor tot oor heeft. Met maar liefst 125 mensen op pad zijn is een hele organisatie maar prachtig om mee te maken.

Gerard en Jos van De Twentse Zorgcentra hadden de ontvangst en de rit goed voorbereid die deze keer naar Duitsland leidde, naar het kasteel van Bad Bentheim. Op de parkeerplaats een kleine fruit- en plaspauze waar iedereen zijn/haar ervaringen deelde met hun avonturen in de auto en met de cliënten.

Rond 13.00 uur kwam de colonne aan bij het Buitenhuys in Oldenzaal alwaar een heerlijke lunch klaar stond. Er werd goed voor elkaar gezorgd en gezellig met elkaar gekletst. De Eendenrijders vertelden over- en weer enthousiast over hun auto en de Keverrijders waren lekker aan het netwerken onder elkaar.

Om 14.15 uur was het weer de hoogste tijd om te gaan. De stoet bewoog zich weer naar het startpunt ’t Bouwhuis waar ook de finish was. Er werd innig bedankt aan het eind en ieder ging weer zijn/haar weg. Vrolijke en voldane blikken van iedereen. Het leek net alsof er weer een fantastische GOAL was gescoord! 