Fotoshoot met koeien BetaGuard |

Categorie: 2016

Auteur: Paul Gelen

Datum: 10 - 10 - 2016

< Z >

Fotoshoot fantastisch!

Vrijdag 7 oktober 2016 was een prachtige najaarsdag. Een heerlijk zonnetje scheen op het erf van Boerderij Effink in Markelo. Om 13.00 uur komen er 13 mensen van BetaGuard aanrijden om een middag te ondersteunen bij een fotoshoot met koeien voor de cliënten van Trivium Meulenbeltzorg.

De middag begon voor BetaGuard met een stevige lunch, waarbij ze met én voor elkaar pannenkoeken bakten. De toon was gezet het was gezellig en er werd uitbundig gelachen, een goede voorbode voor leuke foto’s.

Een uurtje later reden de busjes van Trivium Meulenbeltzorg het erf op met daarin de cliënten die zin hadden aan een leuk middagje uit en “gekkigheid”. Een groep vanuit Bornerbroek en Almelo waren dit keer de gelukkigen en dat straalden ze uit. Ze werden met alle egards ontvangen door BetaGuard met koffie en krentewegge. Dat ging er lekker in. De groepen werden ingedeeld. Aan elke cliënt was iemand van BetaGuard gekoppeld. Samen beleefden ze groot plezier aan de fotoshoot én de huifkarrenrit met gezellige accordeon muziek. Er werd voluit meegezongen.

Aan het eind nog even een gezellige borrel én een advocaatje met slagroom. Want dat mag op zo’n middag niet ontbreken natuurlijk. Om 17.00 uur gingen de cliënten meer dan tevreden de bus weer in en hadden ze een lekkere rode kleur van de buitenlucht (en misschien ook wel van de borrel :) )!