Wandel2daagse LosserHof 2016 |

Categorie: 2016

Auteur:

Datum: 22 - 06 - 2016

< Z >

Wandel2daagse LosserHof 2016

Op 16- en 17 juni stond de wandel2daagse van de LosserHof gepland. Traditiegetrouw komen de mensen van Sylvabouw dan ondersteunen. Het evenement is daar erg in trek. Elk jaar hoor je weer: “Plan ons voor volgend jaar maar weer in”.


Rond 17.00 uur komen de mensen van Sylvabouw gelijk uit het werk naar de LosserHof. Een lekkere warme maaltijd staat voor hen klaar, alvorens zij naar de groepen gaan om daar de cliënten op te halen die ook graag mee willen doen met de wandel2daagse, maar nog geen begeleider/ondersteuner hebben.


Om 18.00 uur gaat iedereen naar zijn/haar groep toe waar de cliënten vaak al klaar staan om mee te gaan. De routes van ongeveer 5 km voeren rondom de LosserHof, een prachtig gebied waar iedereen zichtbaar van geniet. Niet alleen de omgeving is mooi, maar onderweg het lekkere eten, drinken en muziek zorgt ervoor dat de route erop zit, voordat men er erg in heeft.


Op de tweede dag natuurlijk de intocht met ballonnen bloemen en heliumballonen van PoeHa entertainment die er elk jaar een kleurrijk geheel van maken. Al zingend met de muziek van Toon en Henriëtte werd de wandel2daagse in stijl afgesloten. Mooie GOAL!