Wandel2daagse op de Colckhof Almelo |

Categorie: 2016

Auteur:

Datum: 22 - 06 - 2016

< Z >

Wandel2daagse Colckhof 2016

Zomerse taferelen in Almelo. Heracles gaat voor het eerst Europacup voetbal spelen en dat maakt iedereen sportief aldaar. Zo ook de cliënten van de Colckhof. Vol overgave stortten zij zich op de pittige 4 kilometers op donderdag 9 juni, met hulp van het bedrijf Data Visual. Zij hebben deze activiteit uitgekozen om Maatschappelijk Betrokken te Ondernemen. Dat deden ze met overgave en veel humor.


De cliënten waren blij dat ze toch nog mee konden. Want die extra handen zijn hard nodig om af en toe eens wat extra’s te doen. Het gevoel van “het fijn vinden om er voor een ander te zijn” overheerste zeer bij de mensen van Dat Visual en dat was mooi om te zien.


Op vrijdag 10 juni was het de beurt aan het bedrijf Cirex om de handen uit de mouwen te steken. Met enorm veel enthousiasme kwamen ze aan op de Colckhof, nog met de ervaringen van afgelopen jaar in het hoofd. Voor hen ook eerst een warme hap alvorens zij naar de cliënten gingen die op de hulp zaten te wachten. Onderweg werd er gezongen en gelachen. Voor men het wist was de finish al in zicht en stonden de ballonnen bloemen van PoeHa entertainment al te wachten voor de “via Ballonia”
Live muziek van Merel en poffertjes maakten het feest bijna compleet. Want natuurlijk was er ook de welverdiende medaille. Dat krijg je als je mooie GOAL’s maakt.