Wandel2daagse ’t Bouwhuis 2016 |

Categorie: 2016

Auteur:

Datum: 22 - 06 - 2016

< Z >

Wandel2daagse ’t Bouwhuis 2016

25- en 26 mei, een beetje vroeger dan gepland, maar de cliënten waren goed voorbereid: “De Wandel2daagse op ’t Bouwhuis”. Het zijn twee geweldige wandeltochten van een kleine 5 km, aan de rand van Enschede, maar je waant je in een prachtig natuurgebied.


De zon scheen en de jassen konden thuis blijven. Traditioneel waren de mensen van SKO weer aanwezig om ondersteuning te verlenen. Ze stonden onderweg het verkeer te regelen, of als post te stempelen, fruit uit te delen, drinken te schenken of ze liepen met cliënten mee die nog geen begeleider hadden. Al met al dus weer een zéér nuttige en waardevolle manier van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.


De cliënten genoten intens van de wandeltocht, de lekkere dingen onderweg én de aandacht van iedereen. Op de tweede avond stond een geweldig dweilorkest de cliënten “in te halen” en ze kregen een welverdiende medaille met een zonnebloem.


De wandel2daagse is een super evenement voor iedereen, waarbij men er voor elkaar voor zorgt dat er mooie GOAL’s worden gescoord!