FC Twente “harkt” de punten bij elkaar |

Categorie: 2017

Auteur:

Datum: 16 - 05 - 2017

< Z >

FC Twente “harkt” de punten bij elkaar,

 

Het was alweer de dertiende editie van het gehandicapten toernooi bij FC Twente, tegenwoordig het Sander Boschkertoernooi genoemd. Roerige tijden kent FC Twente de afgelopen jaren. Er is veel veranderd en er waait een nieuwe wind. Er is vooral ook veel appél gedaan op de jongeren van FC Twente. Al met al een mooie reden om er voor te kiezen om voor het thema “Nieuwe lente bij FC Twente” te gaan. Met namen als FC Bleui’n, FC Greui’n, FC Straal’n, FC Hark’n, FC Schoffel’n, FC Maei’n, FC Bulder’n en FC Grös 2 kontjes, betrad iedereen met een gulle lach het veld.

 

Er werd gestreden, gelachen, gejuicht en geknuffeld en er werden natuurlijk héél veel foto’s gemaakt. Uiteindelijk ging de finale tussen FC Grös 2 kontjes en FC Hark’n, waarbij laatstgenoemde er met de bekers vandoor ging. De punten waren bij elkaar geharkt zoals FC Twente dat het afgelopen seizoen ook zo knap heeft gedaan. Tim Hölscher, Ede Chinedu en Kamohelo Mokotjo waren de trotse captains van FC Hark’n en namen hen mee naar de bekers

 

De medailles en bekers van juwelier Boonk uit Borne werden uitgereikt door Sander Boschker. Glunderend gingen de profs en cliënten weer terug naar huis.

 

Wat is het toch heerlijk om samen te scoren…..GOAL!!!!