FC Twente schatkist Reggeborgh |

Categorie: 2018

Auteur: Paul Gelen

Datum: 03 - 12 - 2018

< Z >

FC Twente schatkist met Reggeborgh

Bewoners van Trivium Meulenbeltzorg van de locaties Geesteren en Tubbergen hadden samen met mensen van het bedrijf Reggeborgh een bijzonder uitstapje. Ze gingen samen naar de Grolsch Veste, het FC Twente stadion in Enschede.

Na een heerlijke lunch in Geesteren werden de bewoners in busjes geholpen door de mensen van Reggeborgh. Zodoende kwamen ze erachter dat een middagje uitgaan met deze doelgroep niet zomaar “instappen en wegwezen” is.

Eenmaal bij het stadion hielpen ze met het ‘uitstappen” en werd er eerst genoten van een kop koffie met petit four. Intussen heette Hennie Ardesch, de oud keeper van FC Twente, iedereen van harte welkom. Al snel kwamen de verhalen over de geschiedenis van FC Twente.

Mensen genoten in de gang met ál die foto’s van FC Twente spelers. Ze keken even in de kleedkamer van de tegenstander en namen plaats in de kleedkamer van FC Twente. Daar werd de schatkist geopend en werd er gezongen en zelfs de polonaise gelopen.

Nog even het museum in en herinneringen ophalen. Naderhand nog een lekkere borrel met een hapje. Voor iedereen het wist, was het weer tijd om terug te gaan. Een fantastische middag! GOAL!