Comité van aanbevelingen

Henk Kessler - comité van aanbevelingen Stichting Goal

Henk Kessler
voormalig CEO KNVB

“De doelstellingen van de Stichting GOAL zijn mij uit het hart gegrepen! De sterke verbinding tussen de diverse geledingen in de Twentse samenleving wordt hier op een geweldige manier weer eens tot uitdrukking gebracht en leidt ook tot profijt voor alle betrokkenen. Mooier kan het niet! Als ambassadeur van de Stichting wil ik daar dan ook van harte aan meewerken.”

Ank Bijleveld-Schouten - comité van aanbevelingen Stichting Goal

Ank Bijleveld-Schouten
Commissaris van de Koning

“Jeroen Ekkerink heeft heel Nederland laten zien wat het is om te scoren! Hij bracht ‘Je denkt maar dat je alles bent’ ten gehore voor Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. En hoe! Jeroen staat symbool voor wat er mogelijk is met ondersteuning door stichting GOAL. Daarom van mij deze warme aanbeveling: steun stichting GOAL en help mensen als Jeroen scoren.”

Sabine Uitslag - comité van aanbevelingen Stichting Goal

Sabine Uitslag

“Stichting GOAL laat zien dat geluk in kleine dingen zit en dat kleine dingen groots kunnen zijn! Ik heb zelf met veel plezier The Choice Of Twente mogen presenteren samen met Paul, die het syndroom van Down heeft. Dat was een feest. Pure en oprechte energie die er vrij komt. Als ik er aan terug denk verschijnt er nog steeds een grote glimlach op mijn gezicht! Hulde voor al die betrokken mensen, die dit geluk mogelijk maken!”