02 apr, 2022

Vacature alert!

Coördinator zorg & projecten (24 - 32 uur per week)
Door de uitbreiding van het aantal projecten en activiteiten, zoekt stichting GOAL een coördinator zorg & projecten. Graag komen wij in contact met een bevlogen professional die graag het verschil wil maken ten aanzien van recreatieve activiteiten voor kwetsbare ouderen en mensen met een verstandelijke beperking.

Je werkzaamheden:
De functie van coördinator zorg & projecten bij Stichting GOAL kent mooie uitdagingen. Voor de activiteitenbegeleiders van de zorginstellingen ben jij hét aanspreekpunt voor de gezamenlijke activiteiten. Dat betekent dat je ondersteunend bent bij de bestaande activiteiten, en de enthousiaste aanjager bij de evenementen die je zelf vanuit Stichting GOAL initieert. Je bent een luisterend oor voor de mensen in de zorg en kijkt waar de wensen liggen op het gebied van activiteiten.

Voor het bedrijfsleven ben jij de schakel tussen hen en de zorg. Jij betrekt de mensen uit het bedrijfsleven op een professionele manier bij de activiteiten, waardoor bij beide partijen vertrouwen ontstaat. Op een geruststellende en ontspannen manier samenwerken brengt plezier en is de sleutel tot succes.

Voor Stichting GOAL zelf ben je op zoek naar duurzame (financiële) bronnen op het gebied van gemeentelijke ondersteuning en subsidies. Je laat gemeentelijke instanties zien waar de stichting voor staat en welke mogelijkheden het kan genereren. Je bent hierin een drijvende kracht richting de gemeenten.

Je bent een initiator en ontwikkelaar van nieuwe/bijzondere activiteiten voor de zorginstellingen waar de Stichting GOAL mee samenwerkt. Je maakt, in overleg met alle betrokken organisaties een doorlopende planning van de te organiseren activiteiten en bewaakt de voortgang er van.

Je Profiel:

  • Je bent thuis in de wereld van de ouderen- en gehandicaptenzorg
  • Je bent een verbinder op menselijk- en zakelijk gebied
  • Je bent proactief
  • Je bent een enthousiast persoon

Je hebt tenminste een HBO werk- en denk niveau en ervaring met de werkzaamheden als  hierboven beschreven.

Je bent flexibel in de omgang en kunt omgaan met onvoorspelbaar gedrag van bewoners. Ook ben je flexibel in je werktijden, aangezien er wel eens ’s avonds of in het weekend  gewerkt moet worden.

Daarbij ben je stressbestendig en kun je snel schakelen bij plotselinge veranderingen bij de uitvoering van evenementen. Je kunt leiding geven en mensen uit de zorg en het bedrijfsleven verbinden tijdens evenementen. Jouw sociale vaardigheden helpen je om deze mensen op een prettige en duidelijke manier te coachen en te instrueren.

Je bent onze ambassadeur en draagt zorg voor de goede naam van stichting GOAL. Je onderhoudt relaties met mensen uit de zorg, het bedrijfsleven en gemeenten. Daarnaast weet je nieuwe contacten te leggen door een open en klantgerichte houding.

Jij beschikt over coachende en instruerende vaardigheden: je weet mensen gerust te stellen maar gelijktijdig te motiveren en enthousiast te maken. Daarin geef je ruimte en laat je zelf voorbeeldgedrag zien.

Plannen en organiseren is voor jou geen probleem. Je bakent zaken af, voorziet eventuele knelpunten en speelt hierop in. Je bent proactief, empathisch maar ook zakelijk en klantgericht. Je stelt de zorg en het bedrijfsleven centraal, zonder daarbij het eigen belang uit het oog te verliezen.

Je investeert bij gemeenten, bedrijven en zorginstellingen in lange termijn relaties in het belang van Stichting GOAL. Hierin opereer je ondernemend, grotendeels zelfstandig en zoekt daarbij voortdurend naar nieuwe mogelijkheden en groeikansen voor de stichting.

Stichting GOAL
Stichting GOAL zet zich in voor kwetsbare ouderen en mensen met een verstandelijke beperking voor wie het moeilijk is om deel te nemen aan activiteiten die hun welzijn vergroten. Door de samenwerking te zoeken met (mensen uit) het bedrijfsleven worden  (financiële) middelen gegenereerd waardoor er een groter aanbod aan recreatieve activiteiten ontstaat en er meer kansen liggen voor de cliënten om aan recreatieve activiteiten deel te nemen. In de kern draagt dit bij aan het welzijn van deze doelgroep. Stichting GOAL werkt hierbij samen met meerdere zorginstellingen, zowel instellingen in de ouderenzorg als instellingen met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Stichting GOAL is een zogenaamde ANBI-instelling en kent een vijfhoofdig bestuur, dat zich op vrijwillige basis inzet voor deze doelgroepen. De werkzaamheden van de stichting worden nu uitgevoerd door een manager zorg & projecten, samen met een grote groep aan vrijwilligers.

Wat heeft stichting GOAL te bieden?

  • Een betrokken en informele werkomgeving
  • Ruimte voor nieuwe ideeën en initiatief.
  • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, maar met uitzicht op onbepaalde tijd.
  • Bij een fulltime functie een salaris vanaf € 2.501,- tot maximaal € 3.738,-
  • Een dienstverband (in overleg) van circa 24 tot 32 uur per week

Je sollicitatie (CV en motivatiebrief) op deze vacature kun je indienen tot 25 april a.s. via: info@stichtinggoal.nl
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Vincent Schreur (voorzitter van het bestuur) op 06 – 53877051.

Meer nieuws

01 mrt, 2022

Sponsor worden van Le Tour De Goal?

Een ongekend succes is het fietsevenement Le Tour De GOAL. Vier etappes van ongeveer 25 km. Elke etappe eindigt op een zorginstelling waar extra side-by-side of rolstoelfietsen staan. Eénmaal aangekomen op een zorginstelling, stapt het 50 koppige peloton (wat o.a. bestaat uit directeuren en ex-topsporters als Erwin Nijboer, Gianni Romme) af om zoveel mogelijk te fietsen en aandacht te geven aan de ouderen en gehandicapten.

Lees meer

28 feb, 2022

GOAL wil scoren met Socio VrijMiBo!

De Vrijdagmiddagborrel (VrijMiBo) is bij veel bedrijven niet meer weg te denken. Samen met je collega’s nog even napraten over het werk en dan lekker het weekend in. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is ook bij veel bedrijven niet meer weg te denken. Er willen zijn voor anderen, naast zakelijke belangen is tegenwoordig een must! Hoe mooi zou het zijn als we dit kunnen combineren?

Lees meer