01 mrt, 2022

Sponsor worden van Le Tour De Goal?

Een ongekend succes is het fietsevenement Le Tour De GOAL. Vier etappes van ongeveer 25 km. Elke etappe eindigt op een zorginstelling waar extra side-by-side of rolstoelfietsen staan. Eénmaal aangekomen op een zorginstelling, stapt het 50 koppige peloton (wat o.a. bestaat uit directeuren en ex-topsporters als Erwin Nijboer, Gianni Romme)  af om zoveel mogelijk te fietsen en aandacht te geven aan de ouderen en gehandicapten.

Dit tweejaarlijkse evenement vindt altijd plaats rondom de Tour De France. Het thema op de zorginstellingen is dan ook altijd “Frankrijk”. Alles wordt aangekleed met Franse muziek, hapjes en drankjes. Het is een waar genot met een vakantie gevoel bij zowel de wielrenners als de bewoners van de zorginstellingen die bezocht worden.

Wilt u dit geweldige evenement sponsoren?  Download hier de sponsorbrochure

Meer nieuws

24 nov, 2023

Artikel VrijMiGOAL in TC Tubantia

Journalist Bert Janssen van TC Tubantia is afgelopen week meegeweest naar een VrijMiGOAL-bezoek en schreef daar een geweldig mooi artikel over dat vandaag in TC Tubantia gepubliceerd staat. Stiekem zijn wij enorm TROTS! Uitvaartleiders brengen toastjes, heksenkaas én gezelschap in Goor | Hof van Twente | tubantia.nl

Lees meer

23 nov, 2023

Een GOAL vol Proud & Pleasure!

Vandaag waren bewoners van TMZ TriviumMeulenbeltZorg, locatie TMZ Het Meulenbelt uit Almelo, mee naar de Schatkist van FC Twente. Deze middag werd ondersteund door een spits van GOAL die uit het juiste hout gesneden is, namelijk De Groot Vroomshoop. Een bedrijf gespecialiseerd in de (houten)bouwwereld en die “Proud & Pleasure” hoog in het vaandel hebben staan. “Je moet plezier hebben in wat je doet. Dat komt de productiviteit en creativiteit ten goede"; zegt directeur Gerard Beltman. Nou, dát hebben de bewoners vanmiddag geweten. Vol energie en plezier werden de bewoners door de medewerkers van de divisie Houtbouw bij de hand genomen tijdens de toer door stadion De Grolsch Veste van FC Twente . Dit alles onder aansturing van Jack Mulstege en Henk van der Sluis, de twee wandelende encyclopedieën en verhalenvertellers van FC Twente, scoren in de wijk . Foto’s zeggen vaak meer dan woorden. Kijk dus vooral mee naar de leuke kiekjes! Die zeggen vast en zeker genoeg. Een GOAL vol Proud & Pleasure en het juichen méér dan waard!!

Lees meer