04 sep, 2023

Bij de Wilmersberg was het raak!

Het kán gewoon; dat het dak eraf gaat bij een Openlucht concert!!

Bij de Wilmersberg was het ráák!! Het jaarlijkse tuinconcert op het prachtige landgoed met het immens mooie Phion-orkest werd gehouden en Stichting GOAL werd uitgenodigd door Boudewijn en Githa van Vilsteren , de directie van de Wilmersberg. Een feest voor de bewoners van Trivium Meulenbeltzorg, locaties Meulenhof Tubbergen, Weemelanden Vriezenveen en ‘t Hof Hengelo, want wie maakt er nog zo’n mooi en exclusief concert mee? Ontvangst met champagne en vervolgens een high-wine met exquise hapjes en schitterende muziek! Het kon niet mooier!!

Vóór de pauze een licht klassiek blok en na de pauze werd een ode gebracht aan The King of Rock&Roll, Elvis Presley. De welbekende artiesten Frédérique Spigt en Annet Malherbe toonden zich ware “Rock-chics” maar lieten ook hun sociale kant zien. Nog vóórdat ze optraden liepen ze naar de bewoners van Trivium Meulenbeltzorg om met hen op de foto te gaan. 

Eénmaal op het podium gingen alle musici los en kon de menigte in de tuin, ondanks de warmte, niet stil blijven zitten.

Een middag om niet te vergeten en voor de bewoners van TMZ al helemaal niet. Dankbaar waren ze en hier en daar werd een traantje weggepinkt van geluk. Het was een SCHITTERENDE GOAL!! 

Boudewijn en Githa enorm bedankt voor jullie uitnodiging en dank ook aan het geweldige personeel die onze bewoners zó in de watten hebben gelegd!!
Meer nieuws

15 sep, 2023

Rijen dik .........dat hoort bij de kermis.

Het zonnetje prijkte al vroeg in de ochtend aan de hemel. Ook zonnige gezichten op De Twentse Zorgcentra. Het is kermis op de LosserHof en iedereen mag er naar toe. Dus ook bewoners van ‘t Bouwhuis Enschede en de Colckhof Almelo. Die waren er dan ook, hoe gaaf is dat!? Recreatie De Twentse Zorgcentra had eerst een prikkelarme/ stilte-kermis bedacht, waarbij de attracties zonder muziek en lampjes draaien. Voor sommige bewoners een geweldige ervaring! De mensen van Quinnect uit Nijverdal waren meteen onder de indruk. Vooral omdat het hun eerste activiteit met Stichting GOAL was. Het was hun taak om bewoners te helpen met in- en uitstappen en de veiligheid rond de attracties te borgen, samen met de vrijwilligers en medewerkers van DTZC. Dat is ze SUPER gelukt! Na een klein uurtje ging de muziek weer aan en begonnen de lichtjes te branden. Het lokte vele bewoners naar de mooiste activiteit van het jaar!! Rijen dik voor de oliebollen- en patatkraam. Want dat hoort bij de kermis. ‘s Middags werd Quinnect afgelost door een team van Winza Outdoor Covers. Zij zijn gepokt en gemazeld in het werk op de kermis en weten wat hen te doen staat, aangezien ze al een paar jaartjes meedraaien. Het plezier en enthousiasme was als vanouds. De kermis werd GEVIERD! Lachende gezichten bij bewoners, personeel, vrijwilligers en zelfs bij de kermis- exploitanten! Het voelde weer als een SUPER GOAL! Iets om TROTS op te zijn!!

Lees meer

14 sep, 2023

Zwieren en zwaaien op de kermis

Een lekker patatje met snack was de aftrap voor de mensen van Heutink om er flink tegenaan te gaan op de kermis van de LosserHof, locatie van De Twentse Zorgcentra De attracties stonden weer klaar, de tent was opgezet en ingericht door Recreatie De Twentse Zorgcentra met een bar, discotafel en sfeerverlichting. De bewoners stonden te popelen om naar de kermis te gaan. Bij de attracties stond personeel van De Twentse Zorgcentra op vrijwillige basis om de bewoners op een veilige manier de kermis te laten beleven. Zij werden daarbij ondersteund door de mensen van Heutink . Het leverde louter en alleen lachende gezichten op. De kermis is begonnen. Vanavond was de aftrap en morgen overdag blijft het zwieren en zwaaien nog doorgaan!! Top dat zoiets kan bij een zorgorganisatie!!

Lees meer