03 jun, 2024

Een heugelijke dag voor Jordahl Benelux BV en Stichting GOAL

Een heugelijke dag voor Jordahl Benelux BV en Stichting GOAL. Zij gaan samen optrekken om geluksmomenten te creëren voor mensen met een (langdurige)zorgbehoefte!

Jordahl Benelux verbindt beton, staal, zware belastingen en veel meer. Maar nu verbinden ze ook zichzelf, aan mensen met een verstandelijke beperking en/of kwetsbare ouderen. Ze willen SAMEN met hen leuke evenementen beleven. Dat is voor de zorgcliënten fantastisch, maar voor het personeel van Jordahl ook een geweldige manier om aan teambuilding te doen!!

In september gaan ze voor het eerst een ochtend aan de slag op de LosserHof. Ze gaan daar naar toe om de kermis toegankelijk en veilig te maken voor de bewoners, door hulp en ondersteuning te bieden bij de attracties. Maar natuurlijk ook om dit feest samen met de bewoners te beleven!!

Welkom in ons spitsengilde, Jordahl Benelux! Op naar veel mooie GOAL’s!

Meer nieuws

15 okt, 2024

GOAL ALERT! Met Berdal gegarandeerd een winnende samenwerking!

GOAL ALERT! We zijn trots om onze nieuwe spits aan te kondigen: Berdal uit Almelo! Berdal, Europees marktleider in hoogwaardige kunststof- en rubberproducten, scoort keer op keer in de bouw. Nu gaan ze samen met ons voor de ultieme goal: maatschappelijke impact! Met Berdal in de spits zijn we klaar om mooie resultaten te boeken. Samen scoren we met én voor mensen met een zorgbehoefte. Dit wordt gegarandeerd een winnende samenwerking! Op de foto zie je directeur Bas van Kamperdijk en onze eigen Luc Beld, klaar om samen het verschil te maken!

Lees meer

11 okt, 2024

Stoomtreinrit met GOAL, maar liefst 157 mensen genoten van een geweldige middag!

Stoomtreinrit met GOAL: een onvergetelijke dag! Wat een fantastische zomerse oktoberdag hebben we beleefd tijdens de stoomtreinrit met Stichting GOAL. Van Haaksbergen naar Boekelo van Museum Buurtspoorweg! Maar liefst 157 mensen genoten van een geweldige middag, vol mooie momenten en gezelligheid. Met trots verwelkomden we gasten van De Twentse Zorgcentra , TMZ TriviumMeulenbeltZorg en Zorggroep Sint Maarten die door de Volleybaltoppers uit Hengelvelde in de watten werden gelegd. Een speciale dank gaat uit naar Anny Spoolder voor haar prachtige foto's en naar Herjan van Aveleijn voor de sfeervolle accordeonmuziek!

Lees meer