20 mrt, 2023

IJsfestijn wederom een geweldig succes!

Het ijsfestijn vandaag was er eentje om niet snel te vergeten. 

Zaterdag 18 maart 2023.

Bij aankomst werden de gasten (van TMZ TriviumMeulenbeltZorg, De Twentse Zorgcentra, Verpleeghuis Herfstzon Goor, Stichting Franje Hof van Twente en Zorggroep Sint Maarten) voor de hoofdingang al muzikaal en warm ontvangen door dweilorkest De "Hofbloazers", in een heerlijk lentezonnetje. Binnen was er koffie/thee met een lekkere koek en werd iedereen welkom geheten door Paul Gelen van Stichting Goal en Gianni Romme  van Ijsbaan Twente. Eerst was er een mooie show door 4 kunstschaatssters van TRKV Pirouette en daarna kon iedereen zelf op het ijs. Dit was mogelijk dankzij de vele vrijwilligers van Huuskes en Reggeborgh Marathonteam. Lopend, schuifelend, schaatsend en in de rolstoel over het ijs. Tussendoor kon er ook nog worden genoten van een heerlijke kom snert. De sfeer zat er deze middag goed in en iedereen vermaakte zich opperbest. Als afsluiting was er nog de race van 'rolstoel & schaatser combi's'. Na de prijsuitreiking werden Gianni en Loes bedankt voor hun inzet bij dit evenement en in de bloemetjes gezet. Zij vertrekken bij de ijsbaan maar maken zich er sterk voor om deze mooie traditie in Twente voort te zetten. Gezien de vele lachende gezichten is er ook op het ijs volop gescoord! #GOAL !!!

Ook verscheen er op zondag een enorm leuk stuk in de Twentse Tubantia, lees je mee?  Nog een laatste keer met Gianni Romme de Enschedese ijsbaan rond, in een rolstoel | Enschede | tubantia.nl 

Ook hebben we een enorm leuke after-movie van het IJsfestijn, benieuwd? Check deze hier: https://youtu.be/1IOakGKlzVw


Meer nieuws

10 mei, 2024

Ut was gewoon weer onmeunig geniet’n op de boerderieje!

Als je dit overhéérlijke zonnige weer hebt dan gaat je hart open, word je blijer en wil je niets liever dan…. koeien knuffelen!! De mensen van Zorggroep Sint Maarten , locatie Gravenstate uit Denekamp waren wel toe aan zo’n bijzondere middag!! Intens genoten zij bij De Koel'nbekke Koe knuffelen in Geesteren waar de koeien in de stal heerlijk lagen te wachten op zo’n fijne knuffel en warme aandacht. Bij de bewoners van Gravenstate kwam het ene na het andere verhaal van vroeger weer naar boven. De ondersteuners vanuit de Koninklijke Grolsch konden het zéér waarderen en genoten ook intens van het plezier van de bewoners! Ut was gewoon weer onmeunig geniet’n op de boerderieje!!

Lees meer

05 mei, 2024

De Weizentocht 2024 was er één om in te lijsten.

De Weizentocht 2024 was er één om in te lijsten. Ruim 400 deelnemers en het verwachte slechte weer bleef nagenoeg uit. Die paar druppels mochten de pret niet drukken. Vol goede moed gingen de wielrenners de routes van 85 en 135 kilometer tegemoet door het prachtige glooiende Twentse landschap. Alles was TOP georganiseerd door Wielerclub 't Rauwe Zakie en NEO. Vooraf en onderweg koffie/ thee, broodjes en bananen en de rust en hartelijkheid zelve! Bij de aankomst bij Pelle's Deurningen stond de organisatie klaar om iedere deelnemer te voorzien van een verdiende en overheerlijke Grolsch Weizen. Als verrassing zat Drumclub Rintintin klaar om de deelnemers weer te voorzien van de broodnodige energie met hun aanstekelijke, muzikale enthousiasme!! Als grote klapper op de vuurpijl kwam de organisatie met een cheque voor Stichting GOAL. Ze hebben met de Weizentocht maar liefst €2000,- opgehaald!!!!Een FANTASTISCH bedrag, waar we voor veel kwetsbare mensen weer geluksmomenten kunnen brengen!! We willen de organisatie van de Weizentocht, alle betrokkenen én alle deelnemers, ontzettend bedanken voor hun inzet!

Lees meer