07 mei, 2023

Stichting GOAL goede doel bij de Weizentocht

Herken je dat gevoel, dat je helemaal meegenomen wordt in het enthousiasme van anderen?

Het overkwam ons met Stichting GOAL bij de #Weizentocht 0.0%, die georganiseerd werd door de wielerclub Wielerclub 't Rauwe Zakie, RKSV NEO  én de Rotary Club Hengelo-Driene.

Een wielertocht organiseren is een enorm karwei. Dat weten wij zelf ook uit ervaring met #LeTourdeGOAL. En als je dat dan ook nog doet voor een Goed Doel, dan kun je alleen maar héél véél #RESPECT hebben voor de organisatie! De passie en het enthousiasme van deze club mensen was super aanstekelijk! Het centrum van Deurningen straalde één en al gezelligheid en sportiviteit uit. Eetcafé Pelle's Deurningen  was het kloppend hart van de organisatie. De inschrijving, de koffie, bananen... het stond allemaal klaar om er een mooie en verrukkelijke tocht van te maken! En de tocht wás fantastisch en uitmuntend uitgepijld!!

Naderhand was er voor iedereen zo’n lekkere frisse halve liter Grolsch Weizen. Dat liet zich goed smaken.

Nog meer dorst kreeg iedereen van het #VOORLOPIGE bedrag dat was opgehaald voor Stichting GOAL. Een cheque van maar liefst €1500,- werd alvast aangeboden. Aan het eind van het hele evenement kan de balans definitief worden opgemaakt en wordt het geld naar ons overgemaakt.


Stichting GOAL is erg onder de indruk geraakt en het Weizentocht-virus heeft ons GEPAKT! 

Voor nu alvast een oproep aan alle wielrenners: fiets volgend jaar mee met de #Weizentocht!! Daar krijg je geen spijt van!!


Organisatie SUPERDANK voor jullie inzet en het enthousiasme én ook voor die geweldige cheque!! 

Een prachtige GOAL!!!

Meer nieuws

12 jul, 2024

Gelukkig geen blaren onder de voeten, maar wel tranen…….van geluk!! GOAL!!

Noaberschap = omzien naar elkaar = Wandel 2 daagse Hof van Tubbergen in optima forma! Wat een sfeervolle en gezellige avond was de finale van de wandel 2 daagse. Een samenwerking van Trivium Meulenbeltzorg locatie Het Meulenhof, Zorggroep Sint Maarten, locatie De Eeshof én Aveleijn de Wiekhof liep letterlijk en figuurlijk op rolletjes. Vanavond met fantastische ondersteuning van HEBO Kozijnenen uit Hengevelde, die met een bevlogen team de extra handen uit de mouwen staken die ervoor zorgden dat werkelijk iedereen mee kon doen! Daarnaast waren er ook vele vrijwilligers en familieleden die op deze avond wilden meehelpen én meevieren! Onderweg was er muziek van Edelweiss Spöllers op een prachtige plek, nét buiten Tubbergen. Daar kregen de wandelaars ook een heerlijk sorbet waar intens van werd genoten. Het onthaal bij het Meulenhof was echt warm. De zorgmanagers Laura en Esther stonden bij de rode loper klaar om de wandelaars enthousiast binnen te halen met een mooie gerbera en de swingende klanken van dweilorkest La Dolce Vita uit Weerselo. Natuurlijk kon iedereen nog lekker nagenieten met een kopje koffie en een heerlijke petit four. Gelukkig geen blaren onder de voeten, maar wel tranen…….van geluk!! GOAL!!

Lees meer

11 jul, 2024

Wandel2daagse HOF van TUBBERGEN zorgt voor verbinding.

Wat een geweldige dag gisteren bij de 1e dag van de Wandel2daagse HOF van TUBBERGEN! De Hof van Tubbergen liep vol met maar liefst 180 enthousiaste wandelaars van de Eeshof van Zorggroep Sint Maarten , TMZ Meulenhof en Aveleijn (de Wiekhof). Het was fantastisch om te zien hoe wandelen de mensen van verschillende zorginstellingen verbindt! Met het zonnetje hoog aan de hemel en zomerse temperaturen zat de sfeer er goed in. De gezellige muziek van twee accordeonisten zorgde voor nog meer vrolijkheid. Een dikke dankjewel aan de toppers van Stichting GOAL en alle andere vrijwilligers en familieleden die deze mooie start mogelijk maakten. Samen maken we er een sfeervolle 'avondtweedaagse' van!

Lees meer