17 sep, 2024

Tijd voor elkaar, tijd voor Grolsch!

Vakmanschap is Meesterschap. Wie kent ‘m niet, die slogan! 

De bewoners van het Dr. P.C. Borsthuis, locatie van Trivium Meulenbeltzorg gingen op ontdekkingsreis naar de Grolsch brouwerij om dat te ontdekken. Gelukkig waren daar ook de mensen van De Groot Vroomshoop. Zij zijn uit het juiste hout gesneden en waren er ter ondersteuning. Ze namen uitgebreid de tijd voor de ouderen en voor elkaar en namen ze mee in rolstoelen of op de rollator door de hele brouwerij. Een middag vol mooie momenten en als spreekwoordelijke kers op de taart... een heerlijke afsluiter aan de tap!  Met een mooi gezongen “ein prosit!!” Wie wil dat nou niet?


Meer nieuws

18 sep, 2024

De traditionele kermis met wederom Heutink en dit jaar de MAGIC STAR!

Zwieren-zwaaien-kontje draaien is het motto de komende anderhalve dag op de Losserhof. De traditionele kermis stáát weer!! De grote parkeerplaats is omgeturnd tot pretpark en de bewoners konden er vanavond al van genieten. Een metamorfose dit jaar, want de Calypso is er dit jaar niet bij. In plaats daarvan stond er een “bank” de MAGIC STAR! Even was er vrees of dit een gewilde vervanger was. Maar die vrees was snel weg. De bewoners wisten de weg te vinden met de hulp van de mensen van Heutink die als vanouds bij alle attracties stonden om te helpen met het in-en uitstappen, samen met het vrijwillige vaste personeel van De Twentse Zorgcentra…… Schitterende samenwerking!! Morgen nóg meer verslag van die schitterende kermis!!

Lees meer

13 sep, 2024

Gave activiteiten met een uitdaging!! Het motorspektakel is er zo één.

Het was een dag vol lef op de LosserHof, locatie van De Twentse Zorgcentra: Het is vrijdag de 13e en je organiseert een motorspektakel!!!!! Je zou zeggen “alle seinen op rood!” Maar in plaats daarvan steek je de ondersteuners van Loohuis installatie (Spits van Stichting GOAL) ook nog in een rood jasje…….!! De afdeling Recreatie weet wat de bewoners willen en dat is gave activiteiten met een uitdaging!! Dit was er weer zo één. Rond 18.00 uur verzamelen de motorrijders zich op de grote parkeerplaats van de Losserhof. Een groot deel is trike-rijder en van de Stichting Big Smile for a Child. De motorrijders zien er stoer en sterk uit en maken indruk op de bewoners. Maar qua inborst zijn het geweldige, zachtaardige kanjers die hun hobby graag willen delen met kwetsbare mensen, door ze mee te nemen voor een ritje. De mannen van Loohuis installaties nemen de zware taak op zich en helpen mee om de bewoners goed en veilig op de motoren te zetten. Over- en weer respect voor elkaar. De vrijwilligers van De Twentse Zorgcentra bakten met liefde en plezier frikadellen en bestierden de bar onder gezellige muziek van een DJ. Al met al was het een “gewaagd” feest en weten we dat we tegenwoordig ook op vrijdag de 13e kunnen scoren. GOAL!

Lees meer