16 mei, 2023

TND & TMZ beleven jongensdroom

Het is voor velen een jongensdroom (hoewel veel meiden deze droom tegenwoordig ook hebben) “Scoren bij je debuut!” 

Vanmiddag gebeurde het in de Grolsch Veste. Het bedrijf TND Duurzaam BV uit Albergen heeft onlangs een contract getekend bij Stichting GOAL en wilde zo snel mogelijk hun “spitsenschap” omzetten in daden. Vanmiddag stonden ze voor het eerst in de basis en de bijna voltallige selectie van TND Duurzaam melde zich vanmiddag in TMZ Het Dijkhuis in Borne. Ze waren klaar om bewoners van het Dijkhuis een onvergetelijke middag te bezorgen in de Grolsch Veste van FC Twente. Daar was namelijk een exclusieve rondtoer georganiseerd met "alles erop en eraan".

Jacques en Henk, dé gastheren van FC Twente, scoren in de wijk, zijn gepokt en gemazeld in dit soort middagen. Zij zorgen ervoor dat de mensen op plekken komen waar je normaal niet komt in het stadion. Zowel de bewoners als de mensen van TND Duurzaam genoten intens van de rondleiding, van de verhalen, van de hapjes & sapjes, maar vooral ook van elkaar! Het was weer een GOAL met een gouden randje!!

Hierbij een leuke aftermovie: https://youtu.be/fyjSa6lWWuY


Meer nieuws

15 sep, 2023

Rijen dik .........dat hoort bij de kermis.

Het zonnetje prijkte al vroeg in de ochtend aan de hemel. Ook zonnige gezichten op De Twentse Zorgcentra. Het is kermis op de LosserHof en iedereen mag er naar toe. Dus ook bewoners van ‘t Bouwhuis Enschede en de Colckhof Almelo. Die waren er dan ook, hoe gaaf is dat!? Recreatie De Twentse Zorgcentra had eerst een prikkelarme/ stilte-kermis bedacht, waarbij de attracties zonder muziek en lampjes draaien. Voor sommige bewoners een geweldige ervaring! De mensen van Quinnect uit Nijverdal waren meteen onder de indruk. Vooral omdat het hun eerste activiteit met Stichting GOAL was. Het was hun taak om bewoners te helpen met in- en uitstappen en de veiligheid rond de attracties te borgen, samen met de vrijwilligers en medewerkers van DTZC. Dat is ze SUPER gelukt! Na een klein uurtje ging de muziek weer aan en begonnen de lichtjes te branden. Het lokte vele bewoners naar de mooiste activiteit van het jaar!! Rijen dik voor de oliebollen- en patatkraam. Want dat hoort bij de kermis. ‘s Middags werd Quinnect afgelost door een team van Winza Outdoor Covers. Zij zijn gepokt en gemazeld in het werk op de kermis en weten wat hen te doen staat, aangezien ze al een paar jaartjes meedraaien. Het plezier en enthousiasme was als vanouds. De kermis werd GEVIERD! Lachende gezichten bij bewoners, personeel, vrijwilligers en zelfs bij de kermis- exploitanten! Het voelde weer als een SUPER GOAL! Iets om TROTS op te zijn!!

Lees meer

14 sep, 2023

Zwieren en zwaaien op de kermis

Een lekker patatje met snack was de aftrap voor de mensen van Heutink om er flink tegenaan te gaan op de kermis van de LosserHof, locatie van De Twentse Zorgcentra De attracties stonden weer klaar, de tent was opgezet en ingericht door Recreatie De Twentse Zorgcentra met een bar, discotafel en sfeerverlichting. De bewoners stonden te popelen om naar de kermis te gaan. Bij de attracties stond personeel van De Twentse Zorgcentra op vrijwillige basis om de bewoners op een veilige manier de kermis te laten beleven. Zij werden daarbij ondersteund door de mensen van Heutink . Het leverde louter en alleen lachende gezichten op. De kermis is begonnen. Vanavond was de aftrap en morgen overdag blijft het zwieren en zwaaien nog doorgaan!! Top dat zoiets kan bij een zorgorganisatie!!

Lees meer