12 mei, 2023

Waarbeekdag met meer dan 1100 gasten

Attractiepark de Waarbeek was rond half 10 nog heel stil. Het blauw van Stichting Goal mengde zich met de oranje outfits van de vrijwilligers vanuit de Rabobank kring Twente/Achterhoek. Na de briefing nog een teamfoto en toen.. aan het werk, samen met alle Waarbeek-mensen.

Vanaf 10.00 uur stroomde er meer dan 1100 gasten het park in via de receptie die werd bemand door Recreatie De Twentse Zorgcentra. Waar de één actief in alle attracties ging was er een ander die rustig op een terrasje genoot van koffie, ranja, patat/snack, een ijsje of de muziek van Radio LoHo. Ook de tafelshows van de goochelaar Magic John en de show van postbode Pelle vielen bij velen in de smaak.

En gelukkig hadden de weergoden ook hun medewerking toegezegd, heerlijk weer met veel zon en de temperatuur boven de 20°C.

Veel lachende gezichten dus, heel veel plezier en onbeperkt genietend van een onbezorgde dag. Bij het vertrek van de bewoners hoorde je dan ook veel 'bedankt en tot volgend jaar'!  Beter compliment voor zo'n dag kun je niet krijgen.......mooie GOAL!!

Hierbij een leuke aftermovie: https://youtu.be/p9y5rreyk-w

Meer nieuws

12 jul, 2024

Gelukkig geen blaren onder de voeten, maar wel tranen…….van geluk!! GOAL!!

Noaberschap = omzien naar elkaar = Wandel 2 daagse Hof van Tubbergen in optima forma! Wat een sfeervolle en gezellige avond was de finale van de wandel 2 daagse. Een samenwerking van Trivium Meulenbeltzorg locatie Het Meulenhof, Zorggroep Sint Maarten, locatie De Eeshof én Aveleijn de Wiekhof liep letterlijk en figuurlijk op rolletjes. Vanavond met fantastische ondersteuning van HEBO Kozijnenen uit Hengevelde, die met een bevlogen team de extra handen uit de mouwen staken die ervoor zorgden dat werkelijk iedereen mee kon doen! Daarnaast waren er ook vele vrijwilligers en familieleden die op deze avond wilden meehelpen én meevieren! Onderweg was er muziek van Edelweiss Spöllers op een prachtige plek, nét buiten Tubbergen. Daar kregen de wandelaars ook een heerlijk sorbet waar intens van werd genoten. Het onthaal bij het Meulenhof was echt warm. De zorgmanagers Laura en Esther stonden bij de rode loper klaar om de wandelaars enthousiast binnen te halen met een mooie gerbera en de swingende klanken van dweilorkest La Dolce Vita uit Weerselo. Natuurlijk kon iedereen nog lekker nagenieten met een kopje koffie en een heerlijke petit four. Gelukkig geen blaren onder de voeten, maar wel tranen…….van geluk!! GOAL!!

Lees meer

11 jul, 2024

Wandel2daagse HOF van TUBBERGEN zorgt voor verbinding.

Wat een geweldige dag gisteren bij de 1e dag van de Wandel2daagse HOF van TUBBERGEN! De Hof van Tubbergen liep vol met maar liefst 180 enthousiaste wandelaars van de Eeshof van Zorggroep Sint Maarten , TMZ Meulenhof en Aveleijn (de Wiekhof). Het was fantastisch om te zien hoe wandelen de mensen van verschillende zorginstellingen verbindt! Met het zonnetje hoog aan de hemel en zomerse temperaturen zat de sfeer er goed in. De gezellige muziek van twee accordeonisten zorgde voor nog meer vrolijkheid. Een dikke dankjewel aan de toppers van Stichting GOAL en alle andere vrijwilligers en familieleden die deze mooie start mogelijk maakten. Samen maken we er een sfeervolle 'avondtweedaagse' van!

Lees meer