Ambassadeurs

Jan van Halst

Ontspanning is belangrijk voor iedereen. Het geeft je de energie om zelf weer tot (top)prestaties te komen. Veel gehandicapten en ouderen moeten dagelijks topprestaties leveren om mee te komen in het maatschappelijk leven. Stichting GOAL zorgt met hun ondersteuning voor dat extraatje, waardoor mensen opbloeien en weer energie krijgen. Dat draag ik een warm hart toe.

Kim Kötter - ambassadeur Stichting Goal

Kim Kötter

“Mooi zijn” is een relatief begrip. Schoonheid zit juist ook van binnen. Het helpen bij activiteiten voor mensen die een beperking hebben is een verrijking van mijn leven. Het houdt me erg bij het hier en nu. GOAL geeft zowel mensen uit het bedrijfsleven als mensen met een hulpbehoefte de kans om te stralen en zeg nou zelf; Dat is toch het mooiste wat er is?

Sander Boschker - ambassadeur Stichting Goal

Sander Boschker

Als keeper van FC Twente was ik in de gelukkige omstandigheid om mijn talent ten volle te benutten. Ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Iets waar ik nog altijd dankbaar voor ben. Het is fijn dat ik nu vanuit mijn positie wat kan betekenen voor mensen die hulpbehoevend zijn. Zij moeten net zo hard werken als ik in mijn profperiode om zich staande te houden. Als ambassadeur van stichting GOAL blijf ik met plezier, voor al deze mensen, een betrouwbare “keeper” en hoop nog vaak samen met hen te scoren!