21 apr, 2020

Corona; Goal on tour!

We zijn sinds maart 2020 in een surrealistische wereld beland. Een pandemie, “Corona” genaamd heeft de wereld op slot gezet. Voor de kwetsbare mensen in onze samenleving (ouderen en gehandicapten) is het een gevaarlijke tijd en worden ze in quarantaine geplaatst. Opgesloten in zorginstellingen en géén bezoek ontvangen. Een vreselijke tijd!

Vanuit Stichting GOAL liggen alle evenementen stil en kunnen we weinig betekenen voor het welzijn van deze mensen in de zorginstellingen………………..

Wat nog wel lukt is om muziek te maken in de tuinen en voor de balkons rondom de gebouwen.

Paul Gelen van Stichting GOAL is met zijn vrouw en dochters op “Corona-tour” en bezoekt de zorginstellingen die gerelateerd zijn aan GOAL. Er wordt ondanks de ellende die er is, toch heel positief op gereageerd.

Meer nieuws

02 apr, 2022

Vacature alert!

Wij zoeken een Coördinator zorg & projecten!

Lees meer

01 mrt, 2022

Sponsor worden van Le Tour De Goal?

Een ongekend succes is het fietsevenement Le Tour De GOAL. Vier etappes van ongeveer 25 km. Elke etappe eindigt op een zorginstelling waar extra side-by-side of rolstoelfietsen staan. Eénmaal aangekomen op een zorginstelling, stapt het 50 koppige peloton (wat o.a. bestaat uit directeuren en ex-topsporters als Erwin Nijboer, Gianni Romme) af om zoveel mogelijk te fietsen en aandacht te geven aan de ouderen en gehandicapten.

Lees meer