01 mrt, 2023

Datum GOAL-Waarbeekdag bekend

In navolging op het grote succes van voorgaande edities, hebben we op

vrijdag 12 mei wederom attractiepark de Waarbeek in Hengelo tussen 10.00 en 15.30 uur afgehuurd voor de doelgroep “mensen met een verstandelijke beperking” en de doelgroep “ouderen” die het leuk vindt een dagje uit te gaan en wellicht de “nostalgische kermis” nog eens willen herbeleven.

Deze dag organiseren wij in nauwe samenwerking met een aantal “Spitsen” van stichting GOAL.

We willen u van harte uitnodigen om deel te nemen aan dit gezellige dagje uit!

Het park is deze dag speciaal voor deze doelgroepen gereserveerd. Dit betekent dat attracties zijn aangepast, de in- en uitstaptijd verruimd en er staan extra mensen bij de attracties om u te ondersteunen. Naast deze aanpassingen bieden wij nog een bakje patat met een snack, een ijsje en de hele dag door gratis koffie/thee of ranja aan. 

Naast vele nieuwe attracties is er extra theater en muziek op deze dag in het park. 

Mocht je geen uitnodiging hebben ontvangen maar hier toch graag naar toe willen? Mail dan naar info@stichtinggoal.nl

POSTER WAARBEEKDAG-Stichting Goal-A1.pdfMeer nieuws

24 nov, 2023

Artikel VrijMiGOAL in TC Tubantia

Journalist Bert Janssen van TC Tubantia is afgelopen week meegeweest naar een VrijMiGOAL-bezoek en schreef daar een geweldig mooi artikel over dat vandaag in TC Tubantia gepubliceerd staat. Stiekem zijn wij enorm TROTS! Uitvaartleiders brengen toastjes, heksenkaas én gezelschap in Goor | Hof van Twente | tubantia.nl

Lees meer

23 nov, 2023

Een GOAL vol Proud & Pleasure!

Vandaag waren bewoners van TMZ TriviumMeulenbeltZorg, locatie TMZ Het Meulenbelt uit Almelo, mee naar de Schatkist van FC Twente. Deze middag werd ondersteund door een spits van GOAL die uit het juiste hout gesneden is, namelijk De Groot Vroomshoop. Een bedrijf gespecialiseerd in de (houten)bouwwereld en die “Proud & Pleasure” hoog in het vaandel hebben staan. “Je moet plezier hebben in wat je doet. Dat komt de productiviteit en creativiteit ten goede"; zegt directeur Gerard Beltman. Nou, dát hebben de bewoners vanmiddag geweten. Vol energie en plezier werden de bewoners door de medewerkers van de divisie Houtbouw bij de hand genomen tijdens de toer door stadion De Grolsch Veste van FC Twente . Dit alles onder aansturing van Jack Mulstege en Henk van der Sluis, de twee wandelende encyclopedieën en verhalenvertellers van FC Twente, scoren in de wijk . Foto’s zeggen vaak meer dan woorden. Kijk dus vooral mee naar de leuke kiekjes! Die zeggen vast en zeker genoeg. Een GOAL vol Proud & Pleasure en het juichen méér dan waard!!

Lees meer