23 mei, 2024

Die ene ferme regenbui..... die kon de pret deze avond niet drukken.

Donderdagavond 23 mei was de aftrap van de Avond2daagsen binnen De Twentse Zorgcentra. Deze eerste avond-wandeling was bij locatie de LosserHof.

Recreatie De Twentse Zorgcentra had met de afdeling Bewegingsagogiek alles tot in de puntjes voorbereid. Traditioneel is Stichting Goal van de partij voor de ondersteuning. Deze avond ondersteuning door een grote groep vrijwilligers vanuit onze spits Grolsch. Na een gezamenlijke maaltijd, en de briefing, ging iedereen op pad. Een mooie route langs de Judith Hoeve met onderweg gezelligheid bij de stempelposten met drinken & lekkers en met muziek van o.a. Toon. En natuurlijk veel knuffels van Happie & Huppie & Tedje Tetter. En die ene ferme regenbui.....  die kon de pret deze avond niet drukken.


Meer nieuws

15 okt, 2024

GOAL ALERT! Met Berdal gegarandeerd een winnende samenwerking!

GOAL ALERT! We zijn trots om onze nieuwe spits aan te kondigen: Berdal uit Almelo! Berdal, Europees marktleider in hoogwaardige kunststof- en rubberproducten, scoort keer op keer in de bouw. Nu gaan ze samen met ons voor de ultieme goal: maatschappelijke impact! Met Berdal in de spits zijn we klaar om mooie resultaten te boeken. Samen scoren we met én voor mensen met een zorgbehoefte. Dit wordt gegarandeerd een winnende samenwerking! Op de foto zie je directeur Bas van Kamperdijk en onze eigen Luc Beld, klaar om samen het verschil te maken!

Lees meer

11 okt, 2024

Stoomtreinrit met GOAL, maar liefst 157 mensen genoten van een geweldige middag!

Stoomtreinrit met GOAL: een onvergetelijke dag! Wat een fantastische zomerse oktoberdag hebben we beleefd tijdens de stoomtreinrit met Stichting GOAL. Van Haaksbergen naar Boekelo van Museum Buurtspoorweg! Maar liefst 157 mensen genoten van een geweldige middag, vol mooie momenten en gezelligheid. Met trots verwelkomden we gasten van De Twentse Zorgcentra , TMZ TriviumMeulenbeltZorg en Zorggroep Sint Maarten die door de Volleybaltoppers uit Hengelvelde in de watten werden gelegd. Een speciale dank gaat uit naar Anny Spoolder voor haar prachtige foto's en naar Herjan van Aveleijn voor de sfeervolle accordeonmuziek!

Lees meer