04 jul, 2023

Een “mooi affiche”, de G-sportdag bij Heracles

In de voetbalwereld wordt wel eens gesproken over een “mooi affiche”. 

Bij Heracles Almelo hebben ze het liever over een “mooi spandoek” oftewel “De Spandoekgigant!” 

Óp het spandoek de ontmoeting tussen spelers en staf van Heracles met de bewoners van De Twentse Zorgcentra!!

s’ Ochtends werd er in Erve Asito al flink gewerkt door leerlingen van ROC Connect  de afdeling MVO van Heracles, team Recreatie van DTZC en GOAL, om de middag voor te bereiden. Allerlei voetbal-spelletjes en tenten werden klaar gezet om de spelers en staf van Heracles samen met de bewoners van DTZC te laten genieten. Penalty schieten, knotsen omkegelen, voetbal-jeux de Boules, voetbalbewegingen met mascotte Bultje etc. Het was er allemaal om de techniek op te vijzelen! 

Natuurlijk moesten alle teams er strak uitzien voor zo’n bijzondere training. Ze werden in mooie shirts gestoken door “De Spandoekgigant” waardoor de uitstraling en focus bij iedereen nog groter was!!

De bewoners van DTZC hebben keihard gewerkt en geweldige aanwijzingen gehad van de spelers en de staf van Heracles. Ze zijn overdonderd van hun kunnen en zeggen dat Heracles Almelo met gemak mee gaat draaien in de Eredivisie!! 

Het was een middag met alleen maar winnaars die  een trots gevoel hadden,  een prachtig shirt kregen en een blinkende medaille van Juwelier Boonk.

Het mag GIGANTISCH op een SPANDOEK komen te staan: “dit was bij Heracles weer een schitterende GOAL!!”


Hier kun je de korte aftermovie bekijken: https://youtu.be/5oLiwvCbU60

Meer nieuws

12 jul, 2024

Gelukkig geen blaren onder de voeten, maar wel tranen…….van geluk!! GOAL!!

Noaberschap = omzien naar elkaar = Wandel 2 daagse Hof van Tubbergen in optima forma! Wat een sfeervolle en gezellige avond was de finale van de wandel 2 daagse. Een samenwerking van Trivium Meulenbeltzorg locatie Het Meulenhof, Zorggroep Sint Maarten, locatie De Eeshof én Aveleijn de Wiekhof liep letterlijk en figuurlijk op rolletjes. Vanavond met fantastische ondersteuning van HEBO Kozijnenen uit Hengevelde, die met een bevlogen team de extra handen uit de mouwen staken die ervoor zorgden dat werkelijk iedereen mee kon doen! Daarnaast waren er ook vele vrijwilligers en familieleden die op deze avond wilden meehelpen én meevieren! Onderweg was er muziek van Edelweiss Spöllers op een prachtige plek, nét buiten Tubbergen. Daar kregen de wandelaars ook een heerlijk sorbet waar intens van werd genoten. Het onthaal bij het Meulenhof was echt warm. De zorgmanagers Laura en Esther stonden bij de rode loper klaar om de wandelaars enthousiast binnen te halen met een mooie gerbera en de swingende klanken van dweilorkest La Dolce Vita uit Weerselo. Natuurlijk kon iedereen nog lekker nagenieten met een kopje koffie en een heerlijke petit four. Gelukkig geen blaren onder de voeten, maar wel tranen…….van geluk!! GOAL!!

Lees meer

11 jul, 2024

Wandel2daagse HOF van TUBBERGEN zorgt voor verbinding.

Wat een geweldige dag gisteren bij de 1e dag van de Wandel2daagse HOF van TUBBERGEN! De Hof van Tubbergen liep vol met maar liefst 180 enthousiaste wandelaars van de Eeshof van Zorggroep Sint Maarten , TMZ Meulenhof en Aveleijn (de Wiekhof). Het was fantastisch om te zien hoe wandelen de mensen van verschillende zorginstellingen verbindt! Met het zonnetje hoog aan de hemel en zomerse temperaturen zat de sfeer er goed in. De gezellige muziek van twee accordeonisten zorgde voor nog meer vrolijkheid. Een dikke dankjewel aan de toppers van Stichting GOAL en alle andere vrijwilligers en familieleden die deze mooie start mogelijk maakten. Samen maken we er een sfeervolle 'avondtweedaagse' van!

Lees meer