28 feb, 2022

GOAL wil scoren met Socio VrijMiBo!

GOAL wil scoren met Socio VrijMiBo!

De Vrijdagmiddagborrel (VrijMiBo) is bij veel bedrijven niet meer weg te denken. Samen met je collega’s nog even napraten over het werk en dan lekker het weekend in. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is ook bij veel bedrijven niet meer weg te denken. Er willen zijn voor anderen, naast zakelijke belangen is tegenwoordig een must! Hoe mooi zou het zijn als we dit kunnen combineren?

Een aantal keren per jaar gaan een aantal mensen van een bedrijf met een collega op bezoek bij iemand die eenzaam is. Toegerust met een overheerlijk VrijMiBo-pakket waarin hapjes en drankjes zitten gaan mensen uit het bedrijfsleven op bezoek bij iemand die eenzaam is en het leuk vindt eens mensen te spreken………….

Stichting GOAL ziet dit als DÉ nieuwe uitdaging en is op zoek”, naast de gebruikelijke “spitsen, naar echte “PinTchitters”. D.w.z. spitsen die naast scoren met kwetsbare mensen, ook van een pintje houden J

Achter de schermen wordt hard gewerkt om dit nieuwe project te realiseren.

Wordt vervolgd!!

Meer nieuws

02 apr, 2022

Vacature alert!

Wij zoeken een Coördinator zorg & projecten!

Lees meer

01 mrt, 2022

Sponsor worden van Le Tour De Goal?

Een ongekend succes is het fietsevenement Le Tour De GOAL. Vier etappes van ongeveer 25 km. Elke etappe eindigt op een zorginstelling waar extra side-by-side of rolstoelfietsen staan. Eénmaal aangekomen op een zorginstelling, stapt het 50 koppige peloton (wat o.a. bestaat uit directeuren en ex-topsporters als Erwin Nijboer, Gianni Romme) af om zoveel mogelijk te fietsen en aandacht te geven aan de ouderen en gehandicapten.

Lees meer