19 sep, 2024

Het was een STRALENDE kermis!!

Het begon vandaag met wat donkere wolken boven de kermis van de LosserHof, maar de gezichten van de bewoners strááááálden!

 Deze positieve blikken zorgden ervoor dat ook de begeleiding, kermisexploïtanten, vrijwilligers en de spitsen van GOAL niet konden achterblijven.

In de ochtend was het bedrijf Jordahl actief op de kermis om bewoners te helpen om veilig in- en uit de attracties te stappen. Maar ook werd er geholpen bij het eendjes vissen en gingen de handen uit de mouwen in de oliebollenkraam van Bakkerij Nollen.

In de middag nam een volgende spits de ondersteuning voor haar rekening en zij zorgden eveneens voor een ontspannen sfeer met voor iedereen aandacht.

Het team Recreatie De Twentse Zorgcentra had het allemaal weer heel goed voorbereid en gecoördineerd.


Het kon dus ook niet anders dat de donkere wolken verdwenen en dat de zon boven deze locatie van De Twentse Zorgcentra uitbundig begon te schijnen!!

Het was een STRALENDE kermis!!

Meer nieuws

18 sep, 2024

De traditionele kermis met wederom Heutink en dit jaar de MAGIC STAR!

Zwieren-zwaaien-kontje draaien is het motto de komende anderhalve dag op de Losserhof. De traditionele kermis stáát weer!! De grote parkeerplaats is omgeturnd tot pretpark en de bewoners konden er vanavond al van genieten. Een metamorfose dit jaar, want de Calypso is er dit jaar niet bij. In plaats daarvan stond er een “bank” de MAGIC STAR! Even was er vrees of dit een gewilde vervanger was. Maar die vrees was snel weg. De bewoners wisten de weg te vinden met de hulp van de mensen van Heutink die als vanouds bij alle attracties stonden om te helpen met het in-en uitstappen, samen met het vrijwillige vaste personeel van De Twentse Zorgcentra…… Schitterende samenwerking!! Morgen nóg meer verslag van die schitterende kermis!!

Lees meer

17 sep, 2024

Tijd voor elkaar, tijd voor Grolsch!

Vakmanschap is Meesterschap. Wie kent ‘m niet, die slogan! De bewoners van het Dr. P.C. Borsthuis, locatie van Trivium Meulenbeltzorg gingen op ontdekkingsreis naar de Grolsch brouwerij om dat te ontdekken. Gelukkig waren daar ook de mensen van De Groot Vroomshoop. Zij zijn uit het juiste hout gesneden en waren er ter ondersteuning. Ze namen uitgebreid de tijd voor de ouderen en voor elkaar en namen ze mee in rolstoelen of op de rollator door de hele brouwerij. Een middag vol mooie momenten en als spreekwoordelijke kers op de taart... een heerlijke afsluiter aan de tap! Met een mooi gezongen “ein prosit!!” Wie wil dat nou niet?

Lees meer