02 okt, 2022

Het was weer Dier Day Rally tijd!

De traditionele DierDayRally heeft zondag 2 oktober weer plaatsvonden. De Kevers van Event Creators uit Weerselo werden wederom van stal gehaald en vanuit het hele land komen Eenden-eigenaren speciaal naar de LosserHof om met de bewoners van De Twentse Zorgcentra een stuk te rijden door het “onmeunig” mooie Twente!! Een mooie dag met onverwacht veel zon, terwijl er regen was voorspeld. Het kon alleen maar een schitterende dag worden…… en dat werd het.

Luc Beld, op zijn eerste werkdag bij Stichting Goal, kreeg zijn vuurdoop. Hij mocht beginnen met de auto-indeling die voor bewoners en chauffeurs altijd best spannend en hectisch is. In samenwerking met de afdeling Recreatie De Twentse Zorgcentra slaagde hij met vlag en wimpel, zodat iedereen snel zijn/ haar Kever of Eend had gevonden. Er werden weer vrienden voor het leven gemaakt onderweg en voor men het wist waren ze al snel bij Fruitboerderij Oold Bleank in Rossum voor een kleine pauze.

Vervolgens gingen de equipes traditioneel naar De Methoeve in Weerselo, waar een heerlijke lunch stond te wachten in een schitterende tent.

Na een mooie groepsfoto iedereen weer in de auto om terug te gaan naar de LosserHof. De dakjes lekker open. De zon op het hoofd en de haren in de wind…….. Dat is nog eens een mooie GOAL scoren!!

De dank was over- en weer groot. Er werd innig bedankt en er werd nog een glaasje na gedronken….

Dank aan iedereen voor deze schitterende dag!!

 

Meer nieuws

15 sep, 2023

Rijen dik .........dat hoort bij de kermis.

Het zonnetje prijkte al vroeg in de ochtend aan de hemel. Ook zonnige gezichten op De Twentse Zorgcentra. Het is kermis op de LosserHof en iedereen mag er naar toe. Dus ook bewoners van ‘t Bouwhuis Enschede en de Colckhof Almelo. Die waren er dan ook, hoe gaaf is dat!? Recreatie De Twentse Zorgcentra had eerst een prikkelarme/ stilte-kermis bedacht, waarbij de attracties zonder muziek en lampjes draaien. Voor sommige bewoners een geweldige ervaring! De mensen van Quinnect uit Nijverdal waren meteen onder de indruk. Vooral omdat het hun eerste activiteit met Stichting GOAL was. Het was hun taak om bewoners te helpen met in- en uitstappen en de veiligheid rond de attracties te borgen, samen met de vrijwilligers en medewerkers van DTZC. Dat is ze SUPER gelukt! Na een klein uurtje ging de muziek weer aan en begonnen de lichtjes te branden. Het lokte vele bewoners naar de mooiste activiteit van het jaar!! Rijen dik voor de oliebollen- en patatkraam. Want dat hoort bij de kermis. ‘s Middags werd Quinnect afgelost door een team van Winza Outdoor Covers. Zij zijn gepokt en gemazeld in het werk op de kermis en weten wat hen te doen staat, aangezien ze al een paar jaartjes meedraaien. Het plezier en enthousiasme was als vanouds. De kermis werd GEVIERD! Lachende gezichten bij bewoners, personeel, vrijwilligers en zelfs bij de kermis- exploitanten! Het voelde weer als een SUPER GOAL! Iets om TROTS op te zijn!!

Lees meer

14 sep, 2023

Zwieren en zwaaien op de kermis

Een lekker patatje met snack was de aftrap voor de mensen van Heutink om er flink tegenaan te gaan op de kermis van de LosserHof, locatie van De Twentse Zorgcentra De attracties stonden weer klaar, de tent was opgezet en ingericht door Recreatie De Twentse Zorgcentra met een bar, discotafel en sfeerverlichting. De bewoners stonden te popelen om naar de kermis te gaan. Bij de attracties stond personeel van De Twentse Zorgcentra op vrijwillige basis om de bewoners op een veilige manier de kermis te laten beleven. Zij werden daarbij ondersteund door de mensen van Heutink . Het leverde louter en alleen lachende gezichten op. De kermis is begonnen. Vanavond was de aftrap en morgen overdag blijft het zwieren en zwaaien nog doorgaan!! Top dat zoiets kan bij een zorgorganisatie!!

Lees meer