03 feb, 2023

Logo GOAL schittert op shirts SV Losser

Er is historie geschreven in Losser. De voetbalclubs AJC 96 en KVV Losser zijn in augustus 2022 gefuseerd en spelen nu onder de naam SV Losser in de competitie. Dat heeft best veel voeten in aarde gehad, maar inmiddels is iedereen supertrots dat de kogel door de kerk is en er wordt nu volop samen gevoetbald én gebouwd aan de nieuwe club.

“Een nieuwe club, een nieuw tenue!!” Hoe gaaf is het dan dat SV Losser ervoor heeft gekozen om een goed doel op hun shirt te laten prijken en laat dat nu Stichting Goal zijn!! We waren enorm verrast en dolblij dat deze actie aan ons wordt aangeboden door S.V Losser. Op meer dan 1000 voetbalshirts prijkt onze naam, vanaf de jongste pupillen tot aan de eerste selectie. Het is GOAL alom wat je ziet!

Als dank overhandigde voorzitter Vincent Schreur van Stichting GOAL, onder toeziend oog van het voltallige bestuur van SV Losser, een ingelijst shirt (gemaakt door SportsMemo) aan voorzitter Sander Heitbaum. Trots nam deze dit cadeau in ontvangst.  Ook was er nog een feestelijke 'SV Losser-taart' gemaakt door de bakkers van HeerlijkHappy van De Twentse Zorgcentra, die ter plekke werd aangesneden en verorberd. 

Er viel wel wat te vieren en alle gezichten straalden. Natuurlijk willen we als GOAL wat terug doen, en met de mooie zorgorganisaties en doelgroepen die we achter ons hebben staan, zullen hier vast geweldige activiteiten uit voort komen!


Wij willen SV Losser enorm bedanken voor dit gulle gebaar en wensen alle leden veel spelplezier en vooral……héél veel GOAL’s!!!

Meer nieuws

20 mrt, 2023

IJsfestijn wederom een geweldig succes!

Het ijsfestijn vandaag was er eentje om niet snel te vergeten. Zaterdag 18 maart 2023. Bij aankomst werden de gasten (van TMZ TriviumMeulenbeltZorg, De Twentse Zorgcentra, Verpleeghuis Herfstzon Goor, Stichting Franje Hof van Twente en Zorggroep Sint Maarten) voor de hoofdingang al muzikaal en warm ontvangen door dweilorkest De "Hofbloazers", in een heerlijk lentezonnetje. Binnen was er koffie/thee met een lekkere koek en werd iedereen welkom geheten door Paul Gelen van Stichting Goal en Gianni Romme van Ijsbaan Twente. Eerst was er een mooie show door 4 kunstschaatssters van TRKV Pirouette en daarna kon iedereen zelf op het ijs. Dit was mogelijk dankzij de vele vrijwilligers van Huuskes en Reggeborgh Marathonteam. Lopend, schuifelend, schaatsend en in de rolstoel over het ijs. Tussendoor kon er ook nog worden genoten van een heerlijke kom snert. De sfeer zat er deze middag goed in en iedereen vermaakte zich opperbest. Als afsluiting was er nog de race van 'rolstoel & schaatser combi's'. Na de prijsuitreiking werden Gianni en Loes bedankt voor hun inzet bij dit evenement en in de bloemetjes gezet. Zij vertrekken bij de ijsbaan maar maken zich er sterk voor om deze mooie traditie in Twente voort te zetten. Gezien de vele lachende gezichten is er ook op het ijs volop gescoord! #GOAL !!! Ook verscheen er op zondag een enorm leuk stuk in de Twentse Tubantia, lees je mee? Nog een laatste keer met Gianni Romme de Enschedese ijsbaan rond, in een rolstoel | Enschede | tubantia.nl

Lees meer

01 mrt, 2023

Datum GOAL-Waarbeekdag bekend

In navolging op het grote succes van voorgaande edities, hebben we op vrijdag 12 mei wederom attractiepark de Waarbeek in Hengelo tussen 10.00 en 15.30 uur afgehuurd voor de doelgroep “mensen met een verstandelijke beperking” en de doelgroep “ouderen” die het leuk vindt een dagje uit te gaan en wellicht de “nostalgische kermis” nog eens willen herbeleven. Deze dag organiseren wij in nauwe samenwerking met een aantal “Spitsen” van stichting GOAL. We willen u van harte uitnodigen om deel te nemen aan dit gezellige dagje uit! Het park is deze dag speciaal voor deze doelgroepen gereserveerd. Dit betekent dat attracties zijn aangepast, de in- en uitstaptijd verruimd en er staan extra mensen bij de attracties om u te ondersteunen. Naast deze aanpassingen bieden wij nog een bakje patat met een snack, een ijsje en de hele dag door gratis koffie/thee of ranja aan. Naast vele nieuwe attracties is er extra theater en muziek op deze dag in het park. Mocht je geen uitnodiging hebben ontvangen maar hier toch graag naar toe willen? Mail dan naar info@stichtinggoal.nl

Lees meer