21 jun, 2024

Met liefde en plezier liepen ze zich “de been’n oet gat”

Zo zonnig als het weer gisteren was, zo regenachtig was het vandaag. MAAR….. binnen in passagiersschip Nirvana van Rederij Celjo scheen de zon! 

Een enthousiaste groep mensen van Ditt Officemakers  zorgde voor een supergezellige sfeer. Met liefde en plezier liepen ze zich “de been’n oet gat” om onze gasten aan boord te voorzien van koffie/ thee, hapjes en sapjes én een goed verzorgde warme maaltijd!! Met flair en leuke gesprekjes werd het aangekleed tot groot genoegen van de gasten van De Twentse Zorgcentra, TMZ TriviumMeulenbeltZorg, Zorggroep Sint Maarten en Herfstzon Goor.

Annemarie & Antonio waren weer enorm in vorm met hun aanstekelijke muziek en ze kregen de mensen aan het zingen én aan het dansen.

Twee dagen varen met de Nirvana was weer een groot feest voor iedereen. Moe maar voldaan ging iedereen met de bus weer huiswaarts met mooie herinneringen die hopelijk nog lang blijven hangen!!

Hopelijk scoort het Nederlands Elftal vanavond net zulke mooie GOAL’s!! 


Meer nieuws

03 sep, 2024

Óp naar die fantastische GOAL voor Heracles!

De Eredivisie is weer begonnen en de transfermarkt gesloten. De teams in de Eredivisie zijn compleet. Voor Heracles geldt dat er 15 spelers zijn vertrokken en 13 nieuwe zijn gehaald. Dan is een middagje “teambuilding” een welkome actie!! De vernieuwde selectie kon ze al van ver horen, de bewoners van De Twentse Zorgcentra en de harde werkers van de Heracles Foundation schreeuwden het uit. Zij mochten deze middag met hun helden voetballen!!! Er werd flink aan de techniek gewerkt en vooral aan het afwerken op doel. Daar wordt iedereen beter van, sprak trainer Erwin van de Looi! Voetbalplezier is de basis van goed presteren en plezier was er! Dus gingen de bewoners en de selectie goed geluimd het veld af. Op naar een overwinning!! Óp naar die fantastische GOAL voor Heracles!! Zet ‘m op!!

Lees meer

02 sep, 2024

Jaarlijks tuinconcert bij Landgoed De Wilmersberg met als hoofdact Sirma Rouse

De meteorologische herfst had een super mooie zomerse start. En dat gold helemaal voor de bewoners van Zorggroep Sint Maarten locatie Gravenstate uit Denekamp en Trivium Meulenbeltzorg locatie het Meulenbelt uit Almelo. Zij mochten mee naar Landgoed De Wilmersberg in de Lutte waar het jaarlijkse tuinconcert plaatsvond. Githa en Boudewijn van Vilsteren dragen Stichting GOAL en warm hart toe en elk jaar nodigen ze mensen uit die in een zorginstelling wonen maar het prachtig vinden om nog eens naar een klassiek concert te gaan. Deze mensen hebben dan ook intens genoten! Om te beginnen van de muziek van het prachtige Phion orkest, maar ook van de algehele entourage en aankleding van het landgoed. En niet te vergeten de overheerlijke wijnen en exquise hapjes! De mensen wisten niet wat hun overkwam!! Voor de pauze werd er genoten van de klassieke muziek met als hoogtepunt een solo-act van jong talent Kira van der Woerd op viool. Het deed de harten smelten en hier en daar werd er een traantje weggepinkt. En ineens verscheen ze bij de groep van Stichting GOAL om de mensen even goedemiddag te zeggen en met ze op de foto te gaan. De hoofdact van de middag….. Shirma Rouse!! Zij speelde na de pauze, met het Phion orkest, de tuin plat. Op het gras was het 30 graden, maar de mensen kwamen in de benen en begonnen te dansen op de soul-muziek van deze diva!! Vanonder de bomen aanschouwden de bewoners, dit muzikale spektakel. Echter één bewoner wilde toch ook graag even naar voren om te dansen. Daar werd uiteraard gehoor aan gegeven en zo gingen ook bij Minie, de voetjes van de vloer. Moe, maar voldaan ging iedereen terug naar de busjes en auto’s. Ter afsluiting nog een ijsje mee. Het was een middag om je vingers bij af te likken!! Dank Githa en Boudewijn voor de invitatie en dank aan al het betrokken personeel en de mensen van het Rode Kruis, die onze bewoners in de watten hebben gelegd. Het was een prachtige GOAL in een prachtig speelveld!!

Lees meer