15 sep, 2023

Rijen dik .........dat hoort bij de kermis.

Het zonnetje prijkte al vroeg in de ochtend aan de hemel. Ook zonnige gezichten op De Twentse Zorgcentra. Het is kermis op de LosserHof en iedereen mag er naar toe. Dus ook bewoners van ‘t Bouwhuis Enschede en de Colckhof Almelo. Die waren er dan ook, hoe gaaf is dat!?

Recreatie De Twentse Zorgcentra had eerst een prikkelarme/ stilte-kermis bedacht, waarbij de attracties zonder muziek en lampjes draaien. Voor sommige bewoners een geweldige ervaring!

De mensen van Quinnect uit Nijverdal waren meteen onder de indruk. Vooral omdat het hun eerste activiteit met Stichting GOAL was. Het was hun taak om bewoners te helpen met in- en uitstappen en de veiligheid rond de attracties te borgen, samen met de vrijwilligers en medewerkers van DTZC. Dat is ze SUPER gelukt! Na een klein uurtje ging de muziek weer aan en begonnen de lichtjes te branden. Het lokte vele bewoners naar de mooiste activiteit van het jaar!!

Rijen dik voor de oliebollen- en patatkraam. Want dat hoort bij de kermis.

‘s Middags werd Quinnect afgelost door een team van Winza Outdoor Covers. Zij zijn gepokt en gemazeld in het werk op de kermis en weten wat hen te doen staat, aangezien ze al een paar jaartjes meedraaien. Het plezier en enthousiasme was als vanouds. De kermis werd GEVIERD! Lachende gezichten bij bewoners, personeel, vrijwilligers en zelfs bij de kermis- exploitanten! Het voelde weer als een SUPER GOAL! Iets om TROTS op te zijn!!


Eerst zie je de foto's van de ochtend waarbij de mensen van Quinnect uit Nijverdal meegeholpen hebben.

De gehele middag tref je hieronder in een fotoreportage met het team van Winza Outdoor Covers.

Meer nieuws

19 sep, 2024

Het was een STRALENDE kermis!!

Het begon vandaag met wat donkere wolken boven de kermis van de LosserHof, maar de gezichten van de bewoners strááááálden! Deze positieve blikken zorgden ervoor dat ook de begeleiding, kermisexploïtanten, vrijwilligers en de spitsen van GOAL niet konden achterblijven. In de ochtend was het bedrijf Jordahl actief op de kermis om bewoners te helpen om veilig in- en uit de attracties te stappen. Maar ook werd er geholpen bij het eendjes vissen en gingen de handen uit de mouwen in de oliebollenkraam van Bakkerij Nollen. In de middag nam een volgende spits de ondersteuning voor haar rekening en zij zorgden eveneens voor een ontspannen sfeer met voor iedereen aandacht. Het team Recreatie De Twentse Zorgcentra had het allemaal weer heel goed voorbereid en gecoördineerd. Het kon dus ook niet anders dat de donkere wolken verdwenen en dat de zon boven deze locatie van De Twentse Zorgcentra uitbundig begon te schijnen!! Het was een STRALENDE kermis!!

Lees meer

18 sep, 2024

De traditionele kermis met wederom Heutink en dit jaar de MAGIC STAR!

Zwieren-zwaaien-kontje draaien is het motto de komende anderhalve dag op de Losserhof. De traditionele kermis stáát weer!! De grote parkeerplaats is omgeturnd tot pretpark en de bewoners konden er vanavond al van genieten. Een metamorfose dit jaar, want de Calypso is er dit jaar niet bij. In plaats daarvan stond er een “bank” de MAGIC STAR! Even was er vrees of dit een gewilde vervanger was. Maar die vrees was snel weg. De bewoners wisten de weg te vinden met de hulp van de mensen van Heutink die als vanouds bij alle attracties stonden om te helpen met het in-en uitstappen, samen met het vrijwillige vaste personeel van De Twentse Zorgcentra…… Schitterende samenwerking!! Morgen nóg meer verslag van die schitterende kermis!!

Lees meer