21 apr, 2020

Samen sterk!

Het bestuur van Stichting GOAL heeft samen met de zorgpartners De Twentse Zorgcentra, Trivium Meulenbeltzorg en Zorgfederatie Oldenzaal om tafel gezeten. Ze hebben gekeken naar de rol van Stichting GOAL in hun organisaties.

De conclusie is dat het goed gaat in de samenwerking, maar dat de zorg niet stil staat. Er zijn steeds weer nieuwe ontwikkelingen en kansen om in te springen. Het bestuur van GOAL is nieuwsgierig naar de visie van de gelieerde zorgpartners en heeft gevraagd wat de rol voor GOAL zou kunnen/moeten zijn over een paar jaar.

Het werd een geweldige brainstormsessie wat als eindconclusie “verbreding” betekent. Een mooie visie waar het bestuur van GOAL nu mee aan de slag kan…….

To be continued….


Meer nieuws

12 jul, 2021

Huize (Hollands) Herfstzon

Op dinsdag 8 juni was daar dan eindelijk een gezellige Hollandse avond voor de bewoners. De zaal was versierd in de driekleur met natuurlijk wat “oranje” erbij, omdat het Nederlands elftal op dat moment in het EK stond. Daarnaast Hollandse muziek en Hollandse hapjes en niet te vergeten de Hollandse…..polonaise!!

Lees meer

12 jul, 2021

Wandeltweedaagse van DTZC, een stap vooruit!!

De Wandel2daagses van ’t Bouwhuis, De Colckhof en De LosserHof (locaties van De Twentse Zorgcentra) waren een feit. Bewoners en personeel stonden te popelen om weer iets te doen. Maar ook de spitsen van GOAL lieten zich niet onbetuigd.

Lees meer