06 mei, 2023

Stichting GOAL goede doel bij open dag P&K

Wat een bijzondere middag voor Stichting GOAL. Het bedrijf P&K Kraanbedrijf & Transportservice BV  in Enter hield een open dag…..en hoe!!!! De GROTE kranen stonden allemaal uitgestald, er stonden tenten met lekkernijen en drinken én er was volop live muziek. Niet alleen van geweldige muziekbands uit de regio, maar juist ook van Drumclub Rintintin van de Losserhof, onderdeel van De Twentse Zorgcentra.

De reden voor hun uitnodiging was dat Stichting GOAL op deze dag het Goede Doel was en Rintintin en Stichting GOAL een onlosmakelijke band met elkaar hebben.

Rintintin heeft de mensen laten stralen en directeur/eigenaar Gerrit Plas misschien nog wel het meest. Hij is een fervente drummer en nam dus maar al te graag plaats tussen de trommelaars van Rintintin. Zij werden dit keer begeleid door het fantastische orkest Het Stroat Ensemble (waar de vaste RTT-begeleiders Johnny en Peter ook in zitten)

Een geweldige aftrap van een geweldige open dag van P&K!!

Meer nieuws

15 sep, 2023

Rijen dik .........dat hoort bij de kermis.

Het zonnetje prijkte al vroeg in de ochtend aan de hemel. Ook zonnige gezichten op De Twentse Zorgcentra. Het is kermis op de LosserHof en iedereen mag er naar toe. Dus ook bewoners van ‘t Bouwhuis Enschede en de Colckhof Almelo. Die waren er dan ook, hoe gaaf is dat!? Recreatie De Twentse Zorgcentra had eerst een prikkelarme/ stilte-kermis bedacht, waarbij de attracties zonder muziek en lampjes draaien. Voor sommige bewoners een geweldige ervaring! De mensen van Quinnect uit Nijverdal waren meteen onder de indruk. Vooral omdat het hun eerste activiteit met Stichting GOAL was. Het was hun taak om bewoners te helpen met in- en uitstappen en de veiligheid rond de attracties te borgen, samen met de vrijwilligers en medewerkers van DTZC. Dat is ze SUPER gelukt! Na een klein uurtje ging de muziek weer aan en begonnen de lichtjes te branden. Het lokte vele bewoners naar de mooiste activiteit van het jaar!! Rijen dik voor de oliebollen- en patatkraam. Want dat hoort bij de kermis. ‘s Middags werd Quinnect afgelost door een team van Winza Outdoor Covers. Zij zijn gepokt en gemazeld in het werk op de kermis en weten wat hen te doen staat, aangezien ze al een paar jaartjes meedraaien. Het plezier en enthousiasme was als vanouds. De kermis werd GEVIERD! Lachende gezichten bij bewoners, personeel, vrijwilligers en zelfs bij de kermis- exploitanten! Het voelde weer als een SUPER GOAL! Iets om TROTS op te zijn!!

Lees meer

14 sep, 2023

Zwieren en zwaaien op de kermis

Een lekker patatje met snack was de aftrap voor de mensen van Heutink om er flink tegenaan te gaan op de kermis van de LosserHof, locatie van De Twentse Zorgcentra De attracties stonden weer klaar, de tent was opgezet en ingericht door Recreatie De Twentse Zorgcentra met een bar, discotafel en sfeerverlichting. De bewoners stonden te popelen om naar de kermis te gaan. Bij de attracties stond personeel van De Twentse Zorgcentra op vrijwillige basis om de bewoners op een veilige manier de kermis te laten beleven. Zij werden daarbij ondersteund door de mensen van Heutink . Het leverde louter en alleen lachende gezichten op. De kermis is begonnen. Vanavond was de aftrap en morgen overdag blijft het zwieren en zwaaien nog doorgaan!! Top dat zoiets kan bij een zorgorganisatie!!

Lees meer