16 mei, 2023

In TOPvorm waren ze, de mensen van SKO Projectinrichting.

In TOPvorm waren ze, de mensen van SKO Projectinrichting! Ze hadden er zichtbaar zin in. Kan ook niet anders, want ze kennen het concept, ze lopen al jaren mee!! Vanavond gingen ze wederom op pad met de mensen van De Twentse Zorgcentra, locatie ‘t Bouwhuis op de eerste dag van de wandel 2-daagse. 

Er werd ouderwets geduwd, getrokken, gezorgd en enorm veel plezier gemaakt! En plezier, daar draait het om bij zo'n evenement.

Er stond een frisse wind, maar door een rolstoel te duwen over een route van zo’n 4 km werd iedereen al snel warm. Het was een prachtige route en een top organisatie van het team Recreatie De Twentse Zorgcentra en de mensen van Bewegings Agogiek en alle andere vrijwilligers. Gezellige posten met eten & drinken, oversteekhulp, het was er allemaal. 

De kop is eraf. De GOAL vanavond was duidelijk; “de eindstreep halen”. Dat is iedereen glansrijk gelukt, mede door de mensen van SKO!! Dank allemaal voor jullie inzet.


Meer nieuws

15 sep, 2023

Rijen dik .........dat hoort bij de kermis.

Het zonnetje prijkte al vroeg in de ochtend aan de hemel. Ook zonnige gezichten op De Twentse Zorgcentra. Het is kermis op de LosserHof en iedereen mag er naar toe. Dus ook bewoners van ‘t Bouwhuis Enschede en de Colckhof Almelo. Die waren er dan ook, hoe gaaf is dat!? Recreatie De Twentse Zorgcentra had eerst een prikkelarme/ stilte-kermis bedacht, waarbij de attracties zonder muziek en lampjes draaien. Voor sommige bewoners een geweldige ervaring! De mensen van Quinnect uit Nijverdal waren meteen onder de indruk. Vooral omdat het hun eerste activiteit met Stichting GOAL was. Het was hun taak om bewoners te helpen met in- en uitstappen en de veiligheid rond de attracties te borgen, samen met de vrijwilligers en medewerkers van DTZC. Dat is ze SUPER gelukt! Na een klein uurtje ging de muziek weer aan en begonnen de lichtjes te branden. Het lokte vele bewoners naar de mooiste activiteit van het jaar!! Rijen dik voor de oliebollen- en patatkraam. Want dat hoort bij de kermis. ‘s Middags werd Quinnect afgelost door een team van Winza Outdoor Covers. Zij zijn gepokt en gemazeld in het werk op de kermis en weten wat hen te doen staat, aangezien ze al een paar jaartjes meedraaien. Het plezier en enthousiasme was als vanouds. De kermis werd GEVIERD! Lachende gezichten bij bewoners, personeel, vrijwilligers en zelfs bij de kermis- exploitanten! Het voelde weer als een SUPER GOAL! Iets om TROTS op te zijn!!

Lees meer

14 sep, 2023

Zwieren en zwaaien op de kermis

Een lekker patatje met snack was de aftrap voor de mensen van Heutink om er flink tegenaan te gaan op de kermis van de LosserHof, locatie van De Twentse Zorgcentra De attracties stonden weer klaar, de tent was opgezet en ingericht door Recreatie De Twentse Zorgcentra met een bar, discotafel en sfeerverlichting. De bewoners stonden te popelen om naar de kermis te gaan. Bij de attracties stond personeel van De Twentse Zorgcentra op vrijwillige basis om de bewoners op een veilige manier de kermis te laten beleven. Zij werden daarbij ondersteund door de mensen van Heutink . Het leverde louter en alleen lachende gezichten op. De kermis is begonnen. Vanavond was de aftrap en morgen overdag blijft het zwieren en zwaaien nog doorgaan!! Top dat zoiets kan bij een zorgorganisatie!!

Lees meer