12 jul, 2021

Wandeltweedaagse van DTZC, een stap vooruit!!

Het is juni 2021 en “gelukkig, het mocht weer” na die vreselijke lock-downs door corona……... De eerste activiteiten moesten uiteraard wel buiten plaatsvinden, waardoor het besmettingsgevaar vele malen minder is. De Wandel2daagses van ’t Bouwhuis, De Colckhof en De LosserHof (locaties van De Twentse Zorgcentra) waren een feit. Bewoners en personeel stonden te popelen om weer iets te doen. Maar ook de spitsen van GOAL lieten zich niet onbetuigd. Helaas zat het samen wandelen met de bewoners er nog niet in. Maar als stempelaars, fruit- en drank uitdelers hadden ze een geweldige bijdrage aan 6 fantastische avonden!!

Meer nieuws

09 apr, 2024

Vakmanschap = Meesterschap……. Gro(a)lsch!!

Wat een geweldige middag hebben we weer beleefd met Stichting GOAL! De opstelling was verrassend: Zorggroep Sint Maarten uit Losser in de basis en de Rabobank als spits! Tijdens de fysiek pittige GrolschToer voor ouderen werd er volop gescoord!! Dit keer met persoonlijke aandacht, dierbare herinneringen en genieten van het beste bier. De sfeer was uitgelaten dankzij de totaalbeleving. Kortom; Vakmanschap = Meesterschap……. Gro(a)lsch!!

Lees meer

05 apr, 2024

“April doet wat ie wil”

“April doet wat ie wil” en dit keer was het april-weer ons goed gezind!! Een héérlijk voorjaarsweer zorgde voor een zonnig sfeertje bij de TMZ TriviumMeulenbeltZorg locatie TMZ 't Haarhuus in Westerhaar. Deze middag stond voor een aantal bewoners het “koeien knuffelen” op het programma. Alleen die titel al zorgde voor heel veel hilariteit! Eenzelfde gevoel bij de mensen van onze spits ZeelVis-IT die deze middag kwamen ondersteunen. Voor hen een heel bijzondere manier van teambuilding, maar ook een onvergetelijke ervaring! De familie Spalink van de De Koel'nbekke Koe knuffelen hadden de zaakjes weer goed voor elkaar. Zelfgebakken boerencake, koffie, thee, drankjes en warme hapjes. Alles was weer goed verzorgd. Maar de belangrijkste spelers waren deze middag toch de koeien. Ze lagen klaar om geknuffeld te worden. Dat zorgde voor blije en verliefde blikken…… Het is echt voorjaar…

Lees meer