19 apr, 2024

20e editie van het Sander Boschker-voetbaltoernooi

Een primeur was het wel, deze 20e editie van het Sander Boschker-voetbaltoernooi!! 

Deze werd vanwege het slechte weer voor het eerst in de zaal gespeeld maar dat mocht de pret niet drukken. De cliënten van De Twentse Zorgcentra genoten weer volop, net als de spelers van FC Twente. Alle gemixte teams werden ondersteund door teamcoaches vanuit sonsor/ spits Cube.

Er werd weer fanatiek gestreden om de winst maar  ook werd er veel geknuffeld, gelachen, genoten en gejaagd op handtekeningen en foto's. Natuurlijk was het weer hossen en polonaise op de muziek van Marco Gevers. 

Vanaf de aftrap tot aan de prijsuitreiking was het weer een groot feest, traditioneel aan elkaar gepraat door Paul Schabbink . Traditioneel zijn ook de actieve bijdragen van FC Twente, scoren in de wijk, Juwelier Boonk en Recreatie De Twentse Zorgcentra. Door Sander Boschker werd wheelchair-goalie Jan Prins (van de verliezende finalist) gekroond tot 'beste speler van het toernooi'. En alle spelers mochten het mooie wedstrijdshirt (in 8 kleuren) van Maas van 't Hoog houden, vaak met veel handtekeningen erop.

Er is vandaag weer volop en veel gescoord...GOAL!!

Sander Boschker Toernooi 2024

Overige media artikelen over dit event:

1 twente

FC Twente site

tv oost

FC Twente TV van binnenuitMeer projecten

12 jul, 2024

Gelukkig geen blaren onder de voeten, maar wel tranen…….van geluk!! GOAL!!

Lees meer

11 jul, 2024

Wandel2daagse HOF van TUBBERGEN zorgt voor verbinding.

Lees meer